Ticketverkoop

Highlights

Team LottoNL-
Jumbo fandag!

Lees meer » 
LottoNL-Jumbo fandag

Teaser Bike
MOTION 2016

Lees meer » 
Teaser

Data Bike
MOTION 2016

Lees meer »
1

Fietsnieuws 2016

Specialized
is back!

Meer informatie »
Specialized

Nooit meer
zadelpijn met
LINK

Meer informatie »
Fizi-k

E-Crossfiets
van Bulls

Meer informatie »
Bulls

Extra lichte
raceschoenen

Meer informatie »
Giro

Slechte wegen
geen probleem
meer

Meer informatie »
Rose

Carbon voor
de prijs van
aluminium

Meer informatie »
9thwave

Bike MOTION Benelux

Bike MOTION Benelux is het walhalla voor elke sportieve fietser. Op deze beurs vind je alles om jouw fietsprestatie in een hogere versnelling te zetten. Het wordt weer kwijlen bij het allermooiste en allernieuwste materiaal wat je je als fietser kunt wensen, want hier laten importeurs en fabrikanten van fietsen, accessoires en kleding de collectie voor het nieuwe seizoen zien.

Natuurlijk is het niet alleen kijken, je kan vooral lekker zelf fietsen. Kom de nieuwste mountainbikes testen op het nieuwe testparcours waar al je zintuigen worden geprikkeld of probeer supersnelle e-bikes die de 45km per uur halen. Ook vind je er diverse aanbieders van sportvoeding en kun je je laten informeren over inspirerende fietsvakanties. Kom dit jaar ook naar de Team LottoNL-Jumbo fandag!

Team LottoNL-Jumbo fandag

De officiële jaarlijkse Team LottoNL-Jumbo fandag zal dit jaar plaats vinden op Bike MOTION Benelux 2016. Ontmoet alle renners van wielerploeg tijdens de fandag op 23 oktober. Bereid je voor op een dag boordevol activiteiten met de ploeg en haar sponsors. We organiseren dan ook een geweldige toertocht waar alle renners van de ploeg aan meefietsen. Stuur aan stuur fietsen met nationale held Steven Kruijswijk? Op Bike MOTION kan het allemaal!

Team LottoNL-Jumbo
NS
NTFU
Koop nu je kaartje online