Blog

 • Herstelrit met een anonieme rozetruidrager

  21 november, 2017
  Ik zit met een kop koffie op de bank naar de start van het WK wielrennen te kijken. Een rit van 265 km. Ik rek me nog eens uit en voel mijn stijve spieren na mijn eigen duurtraining van de dag ervoor: 125 kilometer vanuit Utrecht naar Zuid-Holland. En dan te bedenken dat de profmannen vandaag meer dan het dubbele rijden!

  Lees meer >>

 • Glory

  Stoempen bij windkracht 6

  9 november, 2017
  Het is zondagochtend en ik bevind me met mijn racefiets in de intercity naar Alkmaar. Om de tijd te doden scrol ik wat langs nu.nl. ‘Waarschuwing voor zware windstoten aan de Noord-Hollandse kust’ luidt één van de koppen. De moed zakt me in mijn sportschoenen.

  Lees meer >>

 • TDF 2000

  Mijn eigen Tour de France

  31 oktober, 2017

  Een nieuw wielerjaar, vraagt om een nieuw trainingsdoel. Benieuwd welke uitdaging Marianne zich voor 2017 (en 2018) heeft gesteld? 

  Lees meer >>

 • Batavus

  Ga toch fietsen

  24 oktober, 2017

  Marianne van der Zwaag is redacteur en gek op sporten. Twee jaar geleden kocht ze een racefiets en sindsdien heeft ze al heel wat kilometers gemaakt. Benieuwd hoe dat allemaal begon? Je leest het in haar eerste blog. 

  Lees meer >>

Ook bloggen voor Bike MOTION?

Ook bloggen voor Bike MOTION?

Wil jij ook eens een blog schrijven voor Bike MOTION? Dat kan! Stuur een een mailtje naar nieuws@bikemotionbenelux.nl met een voorbeeldblog. Dan nemen wij contact met je op.


 
.