Blogs

 • Blogs - Bike Motion Benelux

  Fietsen op Mallorca

  17 mei, 2017
  In het voorjaar is Mallorca het domein voor wielrenners, zowel  voor profs als fietstoeristen. Vooral het westelijk gedeelte van dit wonderschone eiland biedt alles waar de sportieve fietser van droomt. Een prettig klimaat, afwisselend landschap met behoorlijke hoogteverschillen, fijne hotels afgestemd op fietsers en een (fiets-)ambiance die wel uniek genoemd mag worden.

  Lees meer >>

 • Bike Motion Benelux

  Kom naar Bike Motion Benelux 2018

  26 april, 2017

  Kom tussen 2 en 4 maart naar Bike Motion Benelux! Wil je weten wat je allemaal kan verwachten? 

  Lees meer >>

 • Blog Bike Motion Benelux

  Fietsreis Girona

  19 april, 2017

  Al eens in fietsparadijs Girona geweest? Opvallend veel Engels sprekende renners weten Girona te vinden. Maar ook Nederlandse profs als Robert Gesink, Steven Kruijswijk en Koen de Kort wonen en trainen er een groot gedeelte van het jaar. Behalve de goede bereikbaarheid en het prettig klimaat is voor renners vooral de afwisselende omgeving met een goede infrastructuur aantrekkelijk.

  Lees meer >>

 • Blog Cees - Bike Motion Benelux

  Een leven op de fiets

  30 maart, 2017

  Bijna twintig jaar lang koerste ik met de club elke zondag van maart tot oktober door de Kempen. We gingen naar de Alpen, fietsten naar Cochem aan de Moezel en speelden met de bergjes in de Ardennen. Voor dat fietsen op zondag moest alles wijken tot er een einde kwam aan mijn drukke loopbaan...

  Lees meer >>

 • Mont Ventoux - Bike Motion Benelux

  Ervaringen rondom de Mont Ventoux

  29 maart, 2017

  De Mont Ventoux; de kale berg die op het lijstje van bijna iedere wielrenner staat. Maar rondom dé berg is er nog veel meer te fietsen. 

  Lees meer >>

 • Bike Motion Benelux Blogs

  Ervaringen van een onervaren fietser

  23 maart, 2017
  Sinds kort ben ik als oudere jongere van net zestig in het bezit van een goedkope beginners racefiets. Ik heb er pas zo'n 500 kilometer mee gereden. Aangeschaft op een volstrekt onlogisch moment; eind september. Het seizoen was bijna voorbij en ik begon ermee. Maar wat een feest!

  Lees meer >>

 • Blogs Bike Motion Benelux

  De ongedisciplineerde weg naar het 'ochtendritje'

  15 maart, 2017

  Ik met mijn goede ideeën ook altijd. ’s Avonds laat zweer ik mijzelf elke keer om de dag vroeg en al fietsend te beginnen. Maar meestal rol ik mijzelf toch weer om, heerlijk in mijn warme bed. Dondersgoed wetend dat er eigenlijk niets fijner is om ’s ochtends al op de fiets te zitten.

  Lees meer >>

 • Wintercompetitie - Blog Bike Motion Benelux

  Een wintercompetitie… het kán erg leuk zijn

  8 maart, 2017
  'Ja, het was koud, maar ik was verdorie al oververhit na dat eerste uur. De jongens stelden voor om het parcours even te verkennen. ‘Kom joh, dan klappen we er nog even over heen, dan kun je straks vol gas.’ De woorden ‘even’ en ‘vol gas’ maakten mij nerveus...'

  Lees meer >>

 • Hielke - Mooi weer fietsers - Bike Motion Benelux

  ‘Mooiweerfietsers’ bestaan niet

  6 maart, 2017
  Dit is een term die de meeste actieve fietsers wel zullen herkennen. Veel fietsers die je op mooie zachte zomeravonden tegenkomt, zullen dit ‘soort’ fietsers zijn. Op het moment dat de klok wordt teruggezet, komen de fietsen uit de garage en worden de benen weer wakker geschud. 

  Lees meer >>

 • Hans de groot

  Voorkom een winterdip, ga mountainbiken!

  22 februari, 2017
  Van huis uit ben ik geen liefhebber van kou en het fietsen in herfstige of winterse omstandigheden sprak mij totaal niet aan, ik gruwelde van koude handen en voeten. Zo gebeurde het dus jaar in en jaar uit dat mijn fietsmaten gezamenlijk het bos in trokken op hun mountainbikes, terwijl ik de warmte van de kachel verkoos. Een periode waarin mijn fietsleven geheel tot stilstand kwam en ik in een serieuze winterdip raakte. Een winterdip die pas eindigde bij het ontluiken van de eerste krokusjes en gepaard ging met een bonus van een kilo of 5 extra lichaamsgewicht. 

  Lees meer >>

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang in de aanloop naar de beurs een aantal e-mails met het allerlaatste beursnieuws.

Meld je aan voor de nieuwsbrief
 

Facebook & Twitter

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, nieuwste producten en alles wat met Bike MOTION te maken heeft.

Volg Bike MOTION op Facebook
Volg Bike MOTION op Twitter