Team LottoNL-Jumbo Fandag

Bike MOTION Benelux 2016 was podium voor de officiële jaarlijkse Team LottoNL-Jumbo fandag. Op 23 oktober openden we tijdens Bike MOTION een extra hal waar Team LottoNL-Jumbo haar fandag organiseerde. Het was een dag boordevol activiteiten met de ploeg en haar sponsors. Onderstaand vind je meer informatie over wat er allemaal te doen was op deze dag.

Programma

Wat kun je allemaal verwachten? Bekijk presentaties (bekijk het theaterprogramma), doe mee aan workshops en ontmoet de renners en staf van de ploeg. Grijp daarnaast de kans om officiële Team LottoNL-Jumbo merchandise aan te schaffen, de fietsen van de ploeg te bekijken en mee te doen met wieleractiviteiten voor mooie prijzen. Ook doet Dylan Groenewegen een recordpoging op de Holland Sport Baan en kun je de renners persoonlijk ontmoeten in de fancorner.

Al het materiaal en de complete ploeg zijn aanwezig. Denk aan de vier verschillende fietsen waarop de renners rijden, het complete wagenpark, de kok en voedingsdeskundige met verschillende soorten voedsel, de Tacx-trainers waarop de renners warm- of uitrijden en alle kleding. Kijk hier je ogen uit! Ook kun je meedoen met leuke spellen van Lotto, zoals de XXL-Machine: ieder uur spelen we één keer met de XXL machine, waarbij men ieder uur kans maakt op netto geldprijzen. Loop ook even langs de teamauto die gevuld is met gele ballen. Als jij raadt met hoeveel ballen deze auto gevuld is maak je kans op € 250.

Unieke toertocht

100NL

Tijdens de LottoNL-Jumbo fandag ben je zelf profrenner, want ’s ochtends organiseren we een geweldige toertocht waar alle renners van de ploeg aan meefietsen. Stel je voor: stuur aan stuur met nationale held Steven Kruijswijk? Je kan kiezen tussen twee afstanden, 65km of 110km. Uiteraard rijden de echte ploegleidersauto’s mee in de toertocht om deelnemers die gestrand zijn op te pikken, je bent niet voor niets prof voor een dag. 

JumboOoit wel eens door een distributiecentrum gefietst? Dit is je kans! De toertocht wordt een unieke beleving want het rustpunt is op het distributiecentrum van hoofdsponsor Jumbo in Woerden – Hallo Jumbo! Alleen al daarom doe je toch mee? De exacte route laten we je weten zodra deze vast staat, op het kaartje rechts zie je in ieder geval al hoe deze er in grote lijnen uit gaat zien (onder voorbehoud van wijzigingen).

route

De start en finish van de toertocht zijn vanaf de hal waar de fandag plaats vindt, daar kun je ook gratis douchen en er is een gratis bewaakte fietsenstalling en garderobe. Naderhand kun je dus heerlijk over de fandag en de beurs struinen. De tocht is de laatste van De 6 van Lotto. Dit zijn zes aansprekende toertochten door Nederland.

Rijd je mee?

Deelnemen kost slechts € 32,50. Voor dit bedrag rijd je mee met de toertocht, krijg je toegang tot Bike MOTION Benelux 2016, de fandag én ontvang je een Team LottoNL-Jumbo wielershirt (bekijk de maattabel) en bidon zodat je meteen in stijl kunt fietsen die dag. Op de rustpunten wordt uiteraard voor de innerlijke mens gezorgd en na de rit kun je je laten masseren door de verzorgers van het team.

 

Inschrijven toertocht en fandag 

Je kan de fandag natuurlijk ook bezoeken zonder mee te fietsen, mocht je je opa, oma, oom of tante mee willen nemen. Toegang tot de fandag is geheel gratis, je hoeft je er alleen maar even voor in te schrijven. Schrijf je nu in voor deze geweldige toertocht of fandag! Voor kinderen t/m 12 jaar hoeft geen apart toegangsticket te worden besteld. Inschrijven voor de toertocht kan online tot zaterdagavond 24:00 uur en zelfs zondagochtend aan de kassa!

Inschrijven toertocht

  • Meerijden met de toertocht op zondag 23 oktober
  • Team LottoNL-Jumbo wielershirt (maattabel)
  • Team LottoNL-Jumbo bidon
  • Bewaakte fietsenstalling & garderobe
  • Toegang tot Bike MOTION Benelux 2016 na de toertocht 
  • Toegang tot de Team LottoNL-Jumbo fandag op zondag 23 oktober


De inschrijving voor de toertocht is gesloten


Inschrijven fandag

  • Toegang tot de Team LottoNL-Jumbo fandag op zondag 23 oktober
  • Korting op een Bike MOTION Benelux ticket na bevestiging inschrijving fandag

Wanneer je een ticket voor Bike MOTION Benelux 2016 hebt gekocht hoef je je niet los in te schrijven voor de fandag.
Let op: Kinderen tot 12 jaar krijgen gratis toegang zonder registratie vooraf. Iedereen ouder dan 12 dient zich online in te schrijven voor gratis toegang.

De inschrijving voor de fandag is gesloten

Blijf op de hoogte

Houd ook de website van Team LottoNL-Jumbo in de gaten. Meld je aan voor het Facebook event en volg Bike MOTION & Team LottoNL-Jumbo op Facebook!
 

Parkeren en route

kaartDe fandag vindt plaats in hal 12. Deze kun je als bezoeker van de fandag alleen buitenom bereiken. Kijk goed op het kaartje hiernaast waar je de entree vindt (klik voor grotere kaart).
 
Parkeer je op P2 of P4 (bij de parkeergarage en het casino) dan loop je over de brug heen en dan langs het water naar rechts. Je komt dan vanzelf bij de entree, kan niet missen. Parkeer je op P3, P1 of kom je met de trein, dan ga je eerst de Jaarbeurs in bij entree Oost. Je loopt deze helemaal door tot je weer buiten komt en dan ga je meteen naar links. Langs het water en dan is de entree van hal 12 aan je linkerhand.
 
Als je ook een ticket hebt voor Bike MOTION kun je ook via de beursvloer binnendoor hal 12 bereiken. Heb je geen ticket voor de beurs, dan moet je buitenom lopen.
 
Omdat we drukte verwachten tijdens Bike MOTION Benelux willen we je aanraden met de trein te komen. Meer informatie over de route, de parkeermogelijkheden, openbaar vervoer en Park & Rides in Utrecht vind je op onze contactpagina.

Download de GPS route

Voor de toertocht is een speciaal .GPX bestand beschikbaar. Deze kun je inladen in de app of GPS-tracker om zo de hele rit de route bij de hand te hebben.

 

 

Podiumprogramma

12:30  Battle of the ploegleiders! Wie heeft de meeste wielerkennis?
14:00  Nederlandse tradities met Battaglin, Roglic, Bennett en Vermeulen
15:00  Veiling van de Giro-fiets van Steven Kruijswijk en een shirt met alle handtekeningen van de renners
16:30  Afsluiting

 

Fancorner

12:00  Kelderman & Lindeman                                                                                                                                   
13:00  Gesink & Tankink
14:30  Kruijswijk & Roglic
15:30  Groenewegen & Hofland

 

Theaterprogramma

Tijdens de fandag zijn er meerdere interessante sessies in het theater. Hieronder het tijdschema. Zorg dat je op tijd aanschuift!

12:00  De invloed van het weer op de koers met NOS Journaal/Weerplaza weerman Marco Verhoef en ploegleider Nico Verhoeven
13:00  Sprintanalyse met coach Merijn Zeeman, Dylan Groenewegen en Moreno Hofland
13:30  Reconstructie van de Giro d’Italia 2016 met Steven Kruijswijk en ploegleiders Addy Engels en Jan Boven 
14:30  Petje op, petje af wielerquiz met Robert Gesink en Wilco Kelderman &
Vragenvuur voor directeur Richard Plugge, Wilco Kelderman en Robert Gesink. Stel al je vragen! 
15:30  De zoektocht naar de ideale tijdrithouding met trainer Mathieu Heijboer, Victor Campenaerts en Primoz Roglic 
16:00  Wielercafé met ploegleider Frans Maassen, Jos van Emden en Bram Tankink  

 

100NL

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang in de aanloop naar de beurs een aantal e-mails met het allerlaatste beursnieuws.

Meld je aan voor de nieuwsbrief
 

Facebook & Twitter

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, nieuwste producten en alles wat met Bike MOTION te maken heeft.

Volg Bike MOTION op Facebook
Volg Bike MOTION op Twitter