Nieuws

 • Winnaar NTFU fietsclinic

  9 november, 2016

  Onder alle aanmeldingen voor Bike MOTION 2016 mochten we van de NTFU wielersportbond een professionele fietsclinic verloten! And the winner is...

  Lees meer >>

 • swett

  No Swett no glory

  25 oktober, 2016
  Een nieuw exclusief Nederlands fietsmerk beleefde haar kick off op Bike Motion Benelux afgelopen weekend. SWETT custom cycles is een exclusief Nederlands merk dat zich onderscheidt door schoonheid en kwaliteit, passie en aandacht voor haar klant. 

  Lees meer >>

 • awards

  Bike MOTION Awards 2016 uitgereikt op laatste beursdag

  24 oktober, 2016
  De afgelopen weken is er volop gestemd op de genomineerden in de categorieën racefietsen, mountainbikes, sportieve e-bikes, fietsonderdelen, training & voeding, accessoires en kleding, schoenen en helmen. De Bike MOTION Awards zijn op maandag 24 oktober 2016 overhandigd aan de winnaars per categorie. Verrast en blij, zijn de winnende merken! Hieronder lees je alles over het winnende product en de reacties.

  Lees meer >>

 • Open road tochten op de Devinci Hatchet gravel bike

  24 oktober, 2016
  Off road rijden met een super snelle bike? Jazeker! De vraag naar gravel bikes groeit met de dag en Devinci speelt daar goed op in met de lancering van de Hatchet Carbone. 

  Lees meer >>

 • kate-wood

  Commute in style met een houten Kate Wood fiets

  23 oktober, 2016
  Sneller, mooier maar vooral lichter. Daar gaat het bij de meeste fietsframes om de laatste jaren. Voor Kate Wood geldt vooral hoe duurzamer hoe beter - en daarbij wordt de volgende generatie in gedachte gehouden. 

  Lees meer >>

 • bioracer

  Innovatieve Bioracer Epic Bibshort & Epic Women Bibshort

  23 oktober, 2016
  De afgelopen 2 jaar heeft Bioracer diepgaand onderzoek verricht op het verbeteren van het meest kritische deel van een wieleroutfit: de bibshort. 

  Lees meer >>

 • De Cannondale Scalpel-SI al gezien in hal 8?

  22 oktober, 2016
  De XC-parkoersen zijn tegenwoordig veel intensiever en hebben serieuze technische secties en zenuwslopende passages die je vroeger alleen op DH-tracks tegenkwam. Dit zijn de parkoersen waar je geen fiets nodig hebt. Hier heb je een wapen nodig. Een wapen waarvan je verwacht dat het ultralicht en superstijf is - maar hij is ontworpen om nog veel meer te kunnen. Voor die extra X. Precies daarom heeft Cannondale de Scalpel Si niet alleen gebouwd voor XC. Ze hebben hem gebouwd voor XXC.

  Lees meer >>

 • cadenz2

  Cadenz introduceert de CRB04 en de CRD04 op Bike Motion Benelux

  22 oktober, 2016
  In hal 9, op stand 9.E028, vind je Cadenz. En op die stand pronken de CRB04 en CRD04. Deze nieuwste modellen van Cadenz worden tijdens Bike MOTION Benelux voor het eerst aan het publiek getoond. De twee modellen zijn een aanvulling op de bestaande range, waarbij de klant zelf kan kiezen uit een conventioneel remsysteem of schijfremmen.

  Lees meer >>

RSS

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang in de aanloop naar de beurs een aantal e-mails met het allerlaatste beursnieuws.

Meld je aan voor de nieuwsbrief
 

Facebook & Twitter

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, nieuwste producten en alles wat met Bike MOTION te maken heeft.

Volg Bike MOTION op Facebook
Volg Bike MOTION op Twitter