Cadenz introduceert de CRB04 en de CRD04 op Bike Motion Benelux

cadenz2In hal 9, op stand 9.E028, vind je Cadenz. En op die stand pronken de CRB04 en CRD04. Deze nieuwste modellen van Cadenz worden tijdens Bike MOTION Benelux voor het eerst aan het publiek getoond. De twee modellen zijn een aanvulling op de bestaande range, waarbij de klant zelf kan kiezen uit een conventioneel remsysteem of schijfremmen.

Zowel de Cadenz CRB04 als de CRD04 kenmerken zich door een aerodynamische vormgeving. In basis zijn de fietsen praktisch gelijk, maar de CRB04 is uitgerust met normale remmen en de CRD04 met 140 mm schijfremmen met een steekas voor en achter, voor een optimale performance. De fietsen zijn gepositioneerd als allround aero racers, met scherpe vormen en een speciale zadelpen passend bij de frames. Beide modellen kennen een hoge bracket- en torsiestijfheid en een stabiel stuurgedrag, maar zijn tevens comfortabel.

Licht gebogen achtervork, hogere balhoofdbuis
Om de stijfheid van de steekas in het achterwiel te compenseren, is de staande achtervork van de CRD04 licht gebogen. Hierdoor krijgt de achterkant van het frame net wat meer comfort en wordt de fiets niet stuiterhard. Aan de voorkant hebben beide fietsen een ietwat hogere balhoofdbuis dan bijvoorbeeld de de CRB01 en CRB02, wat ook het comfort ten goede komt. Zowel de CRB04 als de CRD04 zijn verkrijgbaar in twee kleurstellingen.

Nieuwsgierig? Koop nu je beursticket en kom langs in hal 9!