De nieuwste modellen van Julbo Eyewear

Brillemerk Julbo Eyewear komt naar Bike MOTION met drie nieuwe modellen:

Julbo Aerolite
Lichtgewicht bril, speciaal ontworpen voor vrouwen en atleten met een klein gezicht. De Aerolite is direct afgeleid van de Aero, de favoriete bril van menig biker. Deze bril blijft goed zitten en ventileert goed dankzij het randloze scherm dat de bril nog lichter maakt en een enorm gevoel van vrijheid geeft. Met zijn fotochromatische shield is de Aerolite bij uitstek geschikt om onder alle omstandigheden net dat stapje verder te gaan. 

Julbo Aero
Speciaal voor liefhebbers van intense uitdagingen. De Julbo Aero's doen geen enkele concessie aan prestaties noch draagcomfort. De fotochromatische lens bestaat uit één stuk, wat een ongehinderd breed gezichtsveld garandeert, ongeacht de lichtsterkte. Doordat er lucht tussen het glas en het montuur door kan stromen, zorgt de opgehangen constructie voor ongelofelijk goede ventilatie. Het Air Link-concept en de verende inzet aan het uiteinde van de pootjes zorgen ervoor dat de bril nog beter blijft zitten en lichter aanvoelt.

Julbo Aerospeed
Voor duursport verslaafden zoals, fietsers, lopers en triathleten. Aerospeed is het perfecte antwoord op de nieuwe dimensie wat betreft zicht en snelheid. De grote fotochromatische Reactiv lens creëert een XXL gezichtsveld in de maximum snelheidspositie én andere houdingen. Innovatieve en aerodynamische garantie in combinatie met draag comfort en luchtventilatie. Lichtgewicht, razend snel en gestroomlijnd om er nog sneller uit te zien!