SIGMA PURE GPS fietscomputer

De stijlvolle Sigma PURE GPS is volgens de makers jouw instap in de wereld van GPS-fietscomputers. Hier wordt de meest eenvoudige bediening gecombineerd met de nieuwste techniek. Op het grote display worden ook de hoogtefuncties inclusief grafisch hoogteprofiel weergegeven.

Een eenvoudige kompas-navigatie toont steeds de richting naar het startpunt of naar een zelf gekozen punt. Dankzij GPS kun je het gereden traject aansluitend in het DATA CENTER of de SIGMA LINK app analyseren en indien gewenst met je community delen. Je PURE GPS is snel gemonteerd en er zijn geen extra sensoren op het wiel nodig. „Plug and Ride“, is het motto. Want hindernissen wil je op de route overwinnen – niet op de fietscomputer! 

NFC – Near field communication
De modellen PURE GPS, BC 14.16, BC 16.16 en BC 23.16 kunnen via NFC (Near Field Communication) direct met een Android smartphone communiceren. Daarvoor moet de gratis SIGMA LINK app geïnstalleerd worden. Voor de draadloze gegevensuitwisseling houdt men de smartphone gewoon bij de computer. In de app kunnen bijv. instellingen gewijzigd en tripgegevens uitgelezen worden. Vanaf de smartphone kunnen de data via de SIGMA CLOUD in het DATA CENTER geladen worden. Omgekeerd is ook de overdracht van het DATA CENTER via de CLOUD naar de smartphone mogelijk.