Bewonder de damescollectie van Susy cyclewear

SusySusy Cyclewear is een nieuw dames fietskledingmerk en staat voor comfortabele elegantie. Susy richt zich op het hoogsegment damesfietskleding, die door de aandacht voor afwerking en technische details als gegoten zit. Susy cyclewear is ontworpen in Arnhem en wordt geproduceerd in Europa. De eerste collectie van Susy cyclewear bestaat uit negen verschillende tops en bottoms.

Susy laat zich naast de mode zelf, inspireren door de modieuze en comfortabele yoga en hardloopkleding. Door haar expertise als textiel- en productspecialist en haar liefde voor de fietssport te combineren ontstaat er een perfecte balans tussen comfortabel, elegant en sportief. Zachte vrouwelijke kleuren gaan in combinatie met stoer donkerblauw en geven de vrouwelijke fietser een stoere en elegante uitstraling. De pasvorm van de fietsbroeken volgen de heupen van de vrouw. Elke collectie heeft extra lange tops, waardoor je rug niet wordt ontbloot als je voorover op de fiets zit. De tops zijn getailleerd en bevatten handige details zoals een telefoonzakje, een rekbare rits en elegante driekwart mouwtjes.

Susy gaat niet alleen voor keiharde prestaties. Het maakt niet uit hoe ver, hoe hard of hoe vaak je fietst, als je maar lekker fietst! Fietsen is naast een sportprestatie ook een ervaring. En tijdens die ervaring mag je er ook best op en top uitzien!