Commute in style met een houten Kate Wood fiets

kate-woodSneller, mooier maar vooral lichter. Daar gaat het bij de meeste fietsframes om de laatste jaren. Voor Kate Wood geldt vooral hoe duurzamer hoe beter - en daarbij wordt de volgende generatie in gedachte gehouden. Pim Gietelink, oprichter van Kate Wood, gelooft erin dat iedereen bij kan dragen aan het behoud van het milieu voor de volgende generatie. Met de combinatie van het gebruik van duurzaam materiaal en het simpele en moderne design draagt Kate Wood op haar manier bij.

kate-woodDe houten fietsen van Kate Wood zijn niet alleen duurzaam, maar ook nog eens ontzettend sterk dankzij het gebruik van bamboe. Dagelijkse ritjes van en naar je werk op een Kate Wood blijven niet onopvallend. Zeker weten dat je bij het stoplicht wordt aangesproken over jouw opvallende fiets! Kate Woord brengt niet alleen duurzame bamboe fietsen op de markt. Ook zonnebrillen en horloges gemaakt van hout omvatten het aanbod.

Nieuwsgierig? Kom naar Bike MOTION en wandel even naar hal 10, stand 10.A050. Pim staat je graag te woord en vertelt je zijn verhaal over zijn dochter “Kate” en het duurzame materiaal “Wood”.