Plaatje volgpagina Bike MOTION

Contact

Jaarbeurs
Postbus 8500
3503 RM Utrecht

T: +31 (0)30 295 5911
E: info@jaarbeurs.nl

Plaatje volgpagina Bike MOTION

Route

Jaarbeurs ligt in het centrum van Utrecht, direct naast het Centraal Station en aan diverse invalswegen.

Openbaar Vervoer
Jaarbeurs ligt pal naast het Centraal Station en is dus uitstekend bereikbaar per trein. Volg vanuit de centrale stationshal de borden ‘Jaarbeursplein’. Het hallencomplex ligt vervolgens aan de overzijde van de straat. 
Met de auto
Jaarbeurs Utrecht staat al op de ring van Utrecht goed aangegeven. Deze borden leiden je naar de ruime parkeergelegenheid rondom de Jaarbeurs.

 

 

 

 Kom op de fiets

Tijdens Bike MOTION Benelux was het mogelijk om van je beursbezoek gelijk dé openingsrit van het jaar te maken. Er was een bewaakte indoor fietsenstalling voor het fatsoenlijk en veilig stallen van je geliefde sportieve tweewieler. Bovendien kon je je fiets tijdens je bezoek direct onderwerpen aan een check-up!

 

 

 

Plaatje volgpagina Bike MOTION

Milieuzone

Sinds 1 januari 2015 is in Utrecht de milieuzone voor personen- en bestelauto’s van kracht voor diesels van voor 1 januari 2001. Kom je met een dergelijk voertuig binnen de mileuzone, dan riskeer je een boete. Op de website van gemeente Utrecht lees je alles over de mileuzone rondom Jaarbeurs. Kom je toch met een oudere dieselwagen naar Jaarbeurs, dan kun je parkeerterrein P2 gebruiken. Dit parkeerterrein valt buiten de mileuzone. P2 is alleen te bereiken via de Europalaan, Anne Frankplein en vervolgens Overste den Oudenlaan. Volg de borden P2. Indien P2 niet bereikbaar is, dan kun je het beste gebruikmaken van een P+R locatie, op slechts enkele minuten van het Jaarbeursterrein. Bekijk hier de verschillende P+R locaties.

Plaatje volgpagina Bike MOTION

Waar?

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht
Plaatje volgpagina Bike MOTION

Park & Ride

Utrecht kent vier Park + Ride locaties. Je kunt jouw auto bij één van deze stations parkeren en het laatste stukje van de reis met het openbaar vervoer afleggen. Een combikaartje voor Park + Ride kost € 5,00 per dag. Voor dat bedrag kun je jouw auto een hele dag parkeren en met bus of sneltram naar het centrum en weer terug, voor maximaal vijf personen.

P + R Westraven
Via A12 - afslag 17 en volg de bewegwijzering naar ‘Westraven’ Adres voor navigatiesysteem auto: Griffioenlaan 1 bis, 3526 LA Utrecht

Plaatje volgpagina Bike MOTION

P + R Papendorp
Via A12 - afslag 16 (Nieuwegein/Papendorp) en volg de bewegwijzering naar ‘Papendorp’ Adres voor navigatiesysteem auto: Papendorp, Mercatorlaan, 3528 BL Utrecht 

P + R Muziektheater
Via A2 - afslag 7 en volg de bewegwijzering naar ‘Muziektheater’

P + R De Uithof
Ten oosten van de stad. Via A28 - afslag 2 (Utrecht De Uithof) en volg de borden naar 'P+R De Uithof'. Adres voor navigatiesysteem auto: Utrecht; Universiteitsweg, kruising A28. 

Navigatie parkeren Jaarbeurs

Wat is het navigatieadres voor parkeren bij Jaarbeurs?

Voor parkeren op P1: gebruik Graadt van Roggenweg 400 – Utrecht.
Voor parkeren op P2 en P4: gebruik Truus van Lierlaan 1 – Utrecht.
Voor parkeren op P3: gebruik Van Zijstweg 21 – Utrecht.