Route & contact

 

Contact 

Jaarbeurs
Postbus 8500
3503 RM Utrecht
T: +31 (30) 295 5911
E: info@jaarbeurs.nl

 

Route

Jaarbeurs ligt in het centrum van Utrecht, direct naast het Centraal Station en aan diverse invalswegen.

 

Met de fiets?

Wil je een bezoek aan Bike MOTION combineren met een een goede rit? Dit jaar is er een bewaakte indoor fietsenstalling voor het fatsoenlijk en veilig stallen van je geliefde sportieve tweewieler. Bovendien kun je je fiets tijdens je bezoek direct onderwerpen aan een check-up!

Openbaar Vervoer

Jaarbeurs ligt pal naast het Centraal Station en is dus uitstekend bereikbaar per trein. Volg vanuit de centrale stationshal de borden ‘Jaarbeursplein’. Het hallencomplex ligt vervolgens aan de overzijde van de straat. » Plan hier uw reis met openbaar vervoer

Route & parkeren

Jaarbeurs Utrecht staat al op de ring van Utrecht goed aangegeven. Deze borden leiden je naar de ruime parkeergelegenheid rondom de Jaarbeurs.
  

Milieuzone

Sinds 1 januari 2015 is in Utrecht de milieuzone voor personen- en bestelauto’s van kracht voor diesels van voor 1 januari 2001. Kom je met een dergelijk voertuig binnen de mileuzone, dan riskeer je een boete. Op de website van gemeente Utrecht lees je alles over de mileuzone rondom Jaarbeurs. Kom je toch met een oudere dieselwagen naar Jaarbeurs, dan kun je parkeerterrein P2 gebruiken. Dit parkeerterrein valt buiten de mileuzone. P2 is alleen te bereiken via de Europalaan, Anne Frankplein en vervolgens Overste den Oudenlaan. Volg de borden P2. Indien P2 niet bereikbaar is, dan kun je het beste gebruikmaken van een P+R locatie, op slechts enkele minuten van het Jaarbeursterrein. Bekijk hier de verschillende P+R locaties.

Parkeren

Rondom het Jaarbeurscomplex zijn uitgebreide parkeermogelijkheden. Het parkeertarief bedraagt € 4,00 per uur (of een deel van een uur) tot een maximum van € 16,50 per dag. Voor vertrek reken je af bij één van de parkeerautomaten op het terrein. Je kunt ook met je creditcard parkeren. Dit doe je heel simpel door bij het inrijden en het verlaten van het parkeerterrein je creditcard aan te bieden in de automaat bij de slagbomen. Voorafgaand aan jouw bezoek aan Jaarbeurs kun je ook online alvast een parkeerplaats reserveren. Een dagkaart kost dan € 15,50.

Ben je in het bezit van een gehandicaptenparkeerkaart? Dan kun je op alle parkeerterreinen gratis parkeren. Bij jouw terugreis kun je je melden aan de intercom, je wordt dan verder geholpen.

Op P1 en P4 is een aantal vaste parkeerplekken gereserveerd voor mindervalide bezoekers. Ook zijn op P1 en P4 diverse elektrische oplaadpunten.
Park & Ride

Utrecht kent vier Park + Ride locaties. Je kunt jouw auto bij één van deze stations parkeren en het laatste stukje van de reis met het openbaar vervoer afleggen. Een combikaartje voor Park + Ride kost € 5,00 per dag. Voor dat bedrag kun je jouw auto een hele dag parkeren en met bus of sneltram naar het centrum en weer terug, voor maximaal vijf personen.

P + R Westraven
Via A12 - afslag 17 en volg de bewegwijzering naar ‘Westraven’
Adres voor navigatiesysteem auto: Griffioenlaan 1 bis, 3526 LA Utrecht

P + R Papendorp
Via A12 - afslag 16 (Nieuwegein/Papendorp) en volg de bewegwijzering naar ‘Papendorp’
Adres voor navigatiesysteem auto: Papendorp, Mercatorlaan, 3528 BL Utrecht

P + R Muziektheater
Via A2 - afslag 7 en volg de bewegwijzering naar ‘Muziektheater’

P + R De Uithof
Ten oosten van de stad. Via A28 - afslag 2 (Utrecht De Uithof) en volg de borden naar 'P+R De Uithof'.
Adres voor navigatiesysteem auto: Utrecht; Universiteitsweg, kruising A28.
Contact

Bike MOTION Benelux wordt gehouden in (en georganiseerd door) de Jaarbeurs in Utrecht. Wanneer je na het bezoeken van deze website nog vragen hebt, kun je ons bellen of e-mailen.

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur. Tijdens beursdagen kun je ons uiteraard ook tijdens het weekend op dezelfde tijden bereiken.