Route & Contact

Jaarbeurs ligt in het centrum van Utrecht, direct naast het Centraal Station en aan diverse invalswegen. 

Openbaar Vervoer

NSJaarbeurs ligt naast het grootste station van Nederland en is dus uitstekend bereikbaar per trein. Volg vanuit de centrale stationshal de borden ‘Jaarbeursplein’. Het hallencomplex ligt vervolgens aan de overzijde van de straat.

» Plan hier uw reis met openbaar vervoer

Route & parkeren

Kom je met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’.

Milieuzone
Sinds 1 januari 2015 is in Utrecht de milieuzone voor personen- en bestelauto’s van kracht voor diesels van voor 1 januari 2001. Kom je met een dergelijk voertuig binnen de mileuzone, dan riskeer je een boete. Op de website van gemeente Utrecht lees je alles over de mileuzone rondom Jaarbeurs. Kom je toch met een oudere dieselwagen naar Jaarbeurs, dan kan je parkeerterrein P2 gebruiken. Dit parkeerterrein valt buiten de mileuzone. P2 is alleen te bereiken via de Europalaan, Anne Frankplein en vervolgens Overste den Oudenlaan. Volg de borden P2. Indien P2 niet bereikbaar is, dan maak je het beste gebruik van een P+R locatie, op slechts enkele minuten van het Jaarbeursterrein. Bekijk hier de verschillende P+R locaties.

Parkeren
Rondom het Jaarbeurscomplex zijn uitgebreide parkeermogelijkheden. Het parkeertarief bedraagt € 4,00 per uur (of een deel van een uur) tot een maximum van € 16,00 per dag. Voor vertrek reken je af bij één van de parkeerautomaten op het terrein. Je kunt ook met je creditcard parkeren. Dit doe je heel simpel door bij het inrijden en het verlaten van het parkeerterrein je creditcard aan te bieden in de automaat bij de slagbomen. Voorafgaand aan jouw bezoek aan Jaarbeurs kun je ook online alvast een parkeerplaats reserveren. Een dagkaart kost dan € 13,00. 

Heeft u een gehandicaptenparkeerkaart? Dan kun je op alle parkeerterreinen gratis parkeren. Bij jouw terugreis kun je je melden aan de intercom, je wordt dan verder geholpen. 

Op P1 en P4 is een aantal vaste parkeerplekken gereserveerd voor mindervalide bezoekers. Ook zijn op P1 en P4 diverse elektrische oplaadpunten.

Park & Ride

Utrecht kent vier Park + Ride locaties. Je kunt jouw auto bij één van deze stations parkeren en het laatste stukje van de reis met het openbaar vervoer afleggen. Een combikaartje voor Park + Ride kost € 5,00 per dag. Voor dat bedrag kun je jouw auto een hele dag parkeren en met bus of sneltram naar het centrum en weer terug, voor maximaal vijf personen.

P + R Westraven

Via A12 - afslag 17 en volg de bewegwijzering naar ‘Westraven’
Adres voor navigatiesysteem auto: Griffioenlaan 1 bis, 3526 LA Utrecht 

P + R Papendorp

Via A12 - afslag 16 (Nieuwegein/Papendorp) en volg de bewegwijzering naar ‘Papendorp’ 
Adres voor navigatiesysteem auto: Papendorp, Mercatorlaan, 3528 BL Utrecht 

P + R Muziektheater

Via A2 - afslag 7 en volg de bewegwijzering naar ‘Muziektheater’ 

P + R De Uithof

Ten oosten van de stad. Via A28 - afslag 2 (Utrecht De Uithof) en volg de borden naar 'P+R De Uithof'.
Adres voor navigatiesysteem auto: Utrecht; Universiteitsweg, kruising A28.

Contact

Bike MOTION Benelux wordt gehouden in (en georganiseerd door) de Jaarbeurs in Utrecht. Wanneer je na het bezoeken van deze website nog vragen hebt, kun je ons bellen of e-mailen.

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur. Tijdens beursdagen kun je ons uiteraard ook tijdens het weekend op dezelfde tijden bereiken.

Jaarbeurs | Utrecht
030 - 295 59 11
info@jaarbeurs.nl

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang in de aanloop naar de beurs een aantal e-mails met het allerlaatste beursnieuws.

Meld je aan voor de nieuwsbrief
 

Facebook & Twitter

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, nieuwste producten en alles wat met Bike MOTION te maken heeft.

Volg Bike MOTION op Facebook
Volg Bike MOTION op Twitter