Parkeren bezoekers

Jaarbeurs ligt in het centrum van Utrecht, direct naast het Centraal Station en aan diverse invalswegen. Vanwege de verwachte drukte raden we u aan om gebruik te maken van het openbaar vervoer of een P+R.

Openbaar Vervoer

Jaarbeurs ligt naast het grootste station van Nederland en is dus uitstekend bereikbaar per trein. Volg vanuit de centrale stationshal de borden ‘Jaarbeursplein’. Het hallencomplex ligt vervolgens aan de overzijde van de straat.
» Plan hier uw reis met openbaar vervoer 

Route & parkeren

Komt u met de auto, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met de aanduiding ‘Jaarbeurs’. Of volg op de A12 P+R Westraven en maak vanaf deze parkeerplaats gratis gebruik van de tram die bij de Jaarbeurs stopt.

Park & Ride

Utrecht kent vier Park + Ride locaties. U kunt uw auto bij één van deze stations parkeren en het laatste stukje van de reis met het openbaar vervoer afleggen. Een combikaartje voor Park + Ride kost € 5,00 per dag. Voor dat bedrag kunt u uw auto een hele dag parkeren en met bus of sneltram naar het centrum en weer terug, voor maximaal vijf personen.
» Ga naar de website van Park & Ride in Utrecht.

P + R Westraven

Via A12 - afslag 17 en volg de bewegwijzering naar ‘Westraven’ 
Adres voor navigatiesysteem auto: Griffioenlaan 1 bis, 3526 LA Utrecht 

P + R Papendorp

Via A12 - afslag 16 (Nieuwegein/Papendorp) en volg de bewegwijzering naar ‘Papendorp’ 
Adres voor navigatiesysteem auto: Papendorp, Mercatorlaan, 3528 BL Utrecht 

P + R Muziektheater

Via A2 - afslag 7 en volg de bewegwijzering naar ‘Muziektheater’ 

P + R De Uithof

Ten oosten van de stad. Via A28 - afslag 2 (Utrecht De Uithof) en volg de borden naar 'P+R De Uithof'.
Adres voor navigatiesysteem auto: Utrecht; Universiteitsweg, kruising A28.

Parkeren bij Jaarbeurs 

Vanwege de verwachte drukte raden we u aan om gebruik te maken van het openbaar vervoer of een P+R locatie. Mocht dit niet mogelijk zijn in uw situatie kunt u ook gebruik maken van de parkeermogelijkheden rondom het Jaarbeurscomplex. Het parkeertarief bedraagt € 3,50 per uur (of een deel van een uur) tot een maximum van € 14,00 per dag. Voor vertrek rekent u af bij één van de parkeerautomaten op het terrein. U kunt ook met uw creditcard parkeren. Dit doet u heel simpel door bij het inrijden en het verlaten van het parkeerterrein uw creditcard aan te bieden in de automaat bij de slagbomen. Navigatieadres: Truus van Lierlaan.

Voorafgaand aan uw bezoek aan Jaarbeurs kunt u ook online alvast een parkeerplaats reserveren. Een dagkaart kost dan € 13,00.

Een goedkoper alternatief is P+R Westraven aan de A12 (navigatieadres: Griffioenlaan). Hier parkeert u voor € 5 per dag en u kunt met de tram gratis verder reizen naar de Jaarbeurs (ca. 9 minuten, max 5 personen per parkeerticket).

Heeft u een gehandicaptenparkeerkaart? Dan kunt u op alle parkeerterreinen van Jaarbeurs gratis parkeren. Bij uw terugreis kunt u zich melden aan de intercom, u wordt dan verder geholpen.

Op P1 en P4 is een aantal vaste parkeerplekken gereserveerd voor mindervalide bezoekers. Ook zijn op P1 en P4 diverse elektrische oplaadpunten.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang in de aanloop naar de beurs een aantal e-mails met het allerlaatste beursnieuws.

Meld je aan voor de nieuwsbrief
 

Facebook & Twitter

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, nieuwste producten en alles wat met Bike MOTION te maken heeft.

Volg Bike MOTION op Facebook
Volg Bike MOTION op Twitter