Inspiratieroutes

Er staan op de beursvloer zoveel nieuwe fietsen en accessoires dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet en door je enthousiasme misschien iets heel gaafs gemist hebt. Daarom zijn er in 2016 6 toffe inspiratie routes geïntroduceerd. Ze geven je een handvat om de beurs eens vanuit een andere invalshoek te bekijken. De thema’s binnen de inspiratieroutes zijn Koers, Personal Best, Adventure, Ladies, Exclusief en Innovaties. Bezoekers konden de route volgen die het beste bij hun interesses paste. Onderstaand vind je de uitleg bij de verschillende routes. Ook kun je de routes van 2016 bekijken.

Koers

KOERS Route

Als wielrenner volg je niet alleen de koersen op de voet, maar rijd je zelf ook de nodige kilometers. Je bent fanatiek en weet dit goed te combineren met je werk, gezin en andere verplichtingen. De koers-route op de beurs is als een Strava challenge die je voltooid moet hebben, net als alle andere uitdagingen die je op jouw geliefde racefiets volbrengt. En heb je de challenge behaald, dan ben je helemaal op de hoogte van het nieuwste van het nieuwste op het gebied van racefietsen en accessoires.

Volg de Koers route

Personal BestPERSONAL BEST Route

Trainen, begeleiding, kennis, materiaal en voeding zijn de bouwstenen om een optimale fietsatleet te worden. Al deze informatie is beschikbaar op de beurs. De personal best route brengt je in recordtempo van stand naar stand, met een toptijd op de finishlijn als de ultieme doelstelling. Deze route biedt de basis voor een bucketlist ride. Grote afstanden, lange beklimmingen en afzien weerspiegelen deze ervaringen. Over de Alpen, dwars door Europa, de grootste cols op. Op de beurs helpen we je deze droom voor te bereiden.

Volg de Personal Best Route

Ladies

LADIESROUTE

Geen ladiesnight meer maar een ladiesroute die je op iedere beursdag kunt volgen. Waan je tussen de merken en bewandel de route van dit thema. Zo kom je langs nieuwe, interessante fietsen en producten die speciaal voor dames op de markt zijn gebracht. Dit kun je natuurlijk samen doen met jouw fietsvriendinnen.

Volg de Ladiesroute

Adventure

ADVENTURE Route

Je fiets is geen fiets, maar een verlenging van jezelf om mee op avontuur te gaan. Bepakt en bezakt waan jij je over gebaande paden, voorbij asfalt en tot over de rand van de kaart. Op de beursvloer is een “off-road” route voor je uitgestippeld die je langs alle benodigdheden brengt. En of je nu op fietsvakantie gaat of de bossen onveilig maakt op je mountainbike, een avontuur is het zeker weten! Aan het einde van de adventure-route kun je zelf de uitdaging aan gaan op het mountainbike parcours.

Volg de Adventure Route

Exclusief

EXCLUSIEF Route

De uitstraling van wielrennen komt overeen met hoe jij in het leven staat: prestatiegericht, snel en stijlvol. Je fiets en uitrusting zijn niet zomaar spullen, maar een stukje van jezelf waar je veel gevoel bij hebt. Daar investeer je veel tijd, moeite en geld in. Langs de New Golf route vind je innovatieve producten die jij zeker weten nodig hebt!

Volg de Exclusief Route

Innovatie

INNOVATIEroute

Op Bike MOTION vind je tal van nieuwe, innovatieve producten en diensten, maar welke springt er het meest uit? In zeven verschillende categorieën worden dit jaar voor de derde maal de Bike MOTION Awards uitgereikt. De exposanten op de beurs konden hun producten insturen en een vakjury heeft bepaald welke producten uiteindelijk genomineerd zijn. Nu is het jouw beurt. Als bezoeker heb je namelijk de beslissende stem, want jij kiest welke producten met een Award naar huis gaan!

De genomineerde producten vind je allemaal op de beursvloer, en door de Innovatieroute te lopen kun je ze stuk voor stuk bekijken. Dit is een hele gave route waar je de toekomst van het sportief fietsen kunt bekijken, je herkent de deelnemers aan de grote vloersticker naast de stand. Op de stand zelf zijn de producten herkenbaar gemaakt met een sticker of een hanger.

Volg de Innovatieroute

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang in de aanloop naar de beurs een aantal e-mails met het allerlaatste beursnieuws.

Meld je aan voor de nieuwsbrief
 

Facebook & Twitter

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, nieuwste producten en alles wat met Bike MOTION te maken heeft.

Volg Bike MOTION op Facebook
Volg Bike MOTION op Twitter