Exclusief Route

ExclusiefDe uitstraling van wielrennen komt overeen met hoe jij in het leven staat: prestatiegericht, snel en stijlvol. Je fiets en uitrusting zijn niet zomaar spullen, maar een stukje van jezelf waar je veel gevoel bij hebt. Daar investeer je veel tijd, moeite en geld in. Langs de Exclusief route vind je de mooiste en meest innovatieve producten waar jouw hart zeker sneller van gaat kloppen!

ExclusiefTechnische hoogstandjes in hal 8

Tacx presenteert de Magnum op haar stand in hal 8. Geen ijsje, wel een volledig geautomatiseerde fiets-/hardloopband die zorgt voor een totaal nieuwe trainingsbeleving. Het is de eerste hardloopband waar je op kunt fietsen. Dankzij de nauwkeurige sensoren past de band zich moeiteloos aan aan jouw snelheid. Nieuwsgierig? Kom naar stand 8.C082 en probeer het zelf.

Met een TREK die je zelf hebt gecreëerd met Project One zal niemand je ooit nog inhalen met dezelfde fiets. Aanpassen, personaliseren en de show stelen! Selecteer het model, de geometrie, de vormgeving en de onderdelen die je wenst en TREK bouwt jouw droomfiets. Op stand 8.A010 ontdek je de mogelijkheden.

ExclusiefOude liefde roest niet en zo is het ook met de Ritte Snob. Gemaakt van stainless steel en super stabiel op de weg. De Snob komt tot leven op technische, bochtige wegen en uitdagend terrein. Te bewonderen op stand 9.A005. Met dit uitstapje in hal 9 is het hoog tijd om meer innovatieve producten te ontdekken in hal 11. Van stainless steel gaan we naar de urban steel commuter van VELONIA genaamd VIKS. Op stand 11.F078 vind je een design product, handgemaakt custom fiets waar de oplage erg laag van is. Een uniek staaltje vakmanschap in een bijzondere fiets.

In hal 11 vind je de beste bescherming

Op stand 11.F072 presenteert POC haar nieuwe helmen. De 2017 collectie bestaat uit een gloednieuwe mountainbike helm, de Resistance pro, een nieuwe cross country helm genaamd Octal X én een nieuwe Fondo racefiets collectie met de naam Gradient. Vergeet niet om ook de compleet geupdate beschermde rugzakken te bewonderen voordat je verder gaat naar stand 11.E060 van X-Bionic. Hier vind je de ingenieuze EFFEKTOR producten die dankzij de X-BIONIC Partial Kompression en het 3D-Bionic Sphere System een complexe functionele werking kennen die jou op de fiets optimaal steunen in je beweging en prestaties.

ExclusiefAerodynamica staat voorop!

Storck is terug op Bike MOTION Benelux en presenteert haar racefiets modellen op stand 11.E048. De Fascenario.3 bouwt voort op de grootse prestaties van de Storck ontwikkeling en maakt indruk met eigenschappen die de racefiets op een heel nieuw niveau brengen. ‘’Advanced Sectional Aerodynamic Shaping’’ (aerodynamisch op elk horizontaal vlak) en een voor de aerodynamica rigoureus ontworpen voorvork betekenen een verdere ontwikkeling van de meer op het technische ontwerp gerichte benadering van aerodynamica.

En ook bij Bianchi is snelheid en aerodynamica een thema. De nieuwe Bianchi Oltre XR4, is de vijfde fiets die Bianchi lanceert en voorziet van de exclusieve en innovatieve “Countervail Carbon Vibration-Cancelling Technology”, met een speciale afstemming met het oog op maximale aero voordeel en controle bij hoge snelheden. Te vinden op stand 11.E074.
ExclusiefBij Specialized ontdek je op stand 11.B024 de Roubaix die elke scheur, elke kuil, elk slecht stuk wegdek en elk glad stuk asfalt – van de zwaarste kasseienstroken tot de fijnste fietspaden –  aankan. De Roubaix is niet alleen ontwikkeld voor die ene dag in Parijs, maar voor hier, daar en overal. En met de nieuwe Future Shock zijn je ritten nu nog soepeler en sneller.

Wie liever op brede banden rijdt kan zich vermaken op de nieuwe Merida mountainbike. Met de Big Trail heeft Merida de ultieme funbike in het assortiment. Voorzien van 27,5” PLUS banden, 130 mm voorvork en een 1x11 overbrenging zorgt deze fiets voor veel plezier. De Big Trail is een van de weinige hardtail PLUS bikes met een downhill georiënteerde geometrie waardoor de fiets zich goed beweegt op technische paden. Het speelse rijgedrag in combinatie met een functionele afmontage maakt dit een fiets voor degene die zoekt naar een trailbike waarbij weinig onderhoud nodig is. Te bewonderen op stand 11.D008.

Wist je dat St Joris Cycles ervan overtuigd is dat een fiets niet alleen moet aansluiten op je fysiek, maar ook dat de fiets perfect moet passen bij jouw temperament en stijl. Met oog voor detail ontwerpen en bouwen zij fietsen voor iedere client op maat in eigen huis. Ontdek de mogelijkheden op stand 11.F068.

Route

Bekijk de route

Bekijk de andere inspiratieroutes

 

Inspiratieroutes

Ontdek welke route het beste aansluit bij jouw interessegebied en laat je inspireren! Zo zie je alles dat je écht niet wil missen.

Bekijk de routes
 

Bike MOTION Awards

Laat je horen! Jij bepaalt wie er dit jaar naar huis gaat met een Bike MOTION Award. Bekijk het overzicht van genomineerden en kies je favoriet.

Breng je stem uit