Innovatieroute

Innovatie Op Bike MOTION vind je tal van nieuwe, innovatieve producten en diensten, maar welke springt er het meest uit? In zeven verschillende categorie├źn worden dit jaar voor de derde keer de Bike MOTION Awards uitgereikt. De exposanten op de beurs konden hun producten insturen en een vakjury heeft bepaald welke producten uiteindelijk genomineerd zijn.

Nu is het jouw beurt. Als bezoeker heb je namelijk de beslissende stem, want jij kiest welke producten met een Award naar huis gaan!

Bike Motion Awards - Innovatieroute

De genomineerde producten vind je allemaal op de beursvloer, en door de Innovatieroute te lopen kun je ze stuk voor stuk bekijken. Dit is een hele gave route waar je de toekomst van het sportief fietsen kunt bekijken, je herkent de deelnemers aan de grote vloersticker naast de stand. Op de stand zijn de producten herkenbaar gemaakt met een sticker of een hanger.

Je favoriete product gekozen? Breng dan snel je stem uit op bikemotionawards.nl. Onder alle stemmers verloten we 25x2 toegangskaarten voor de volgende editie van Bike MOTION.

Je kunt stemmen tot maandag 24 oktober 12.00 uur. Daarna worden de stemmen geteld en de Awards op maandag tijdens Bike MOTION direct uitgereikt aan de winnaars. De winnaars worden ook bekendgemaakt op bikemotionbenelux.nl.

Laat je stem horen

 

Inspiratieroutes

Ontdek welke route het beste aansluit bij jouw interessegebied en laat je inspireren! Zo zie je alles dat je écht niet wil missen.

Bekijk de routes
 

Bike MOTION Awards

Laat je horen! Jij bepaalt wie er dit jaar naar huis gaat met een Bike MOTION Award. Bekijk het overzicht van genomineerden en kies je favoriet.

Breng je stem uit