Ladiesroute

LadiesSpeciaal voor dames is er dit jaar een ladiesroute door de hallen van Bike MOTION Benelux. Bewandel deze route en kom zo langs nieuwe, interessante fietsen en producten die speciaal voor dames op de markt zijn gebracht. Dit kun je natuurlijk samen doen met jouw fietsvriendinnen. Aan het einde van de inspiratieroute, ben je zeker geïnspireerd voor het volgende fietsseizoen!

Schakel een tandje bij en snel je naar hal 8

Ladies

Hal 8 staat bijna helemaal in het teken van racefietsen. Zo vind je op stand 8.A010 de nieuwe Trek Silque S6 die zo comfortabel is dat de fiets bijna zweeft over het asfalt. Het Ride-Tuned damesframe en de Women Specific Design contactpunten zorgen voor de perfecte balans. Voor de nieuwe Ridley Aura, Jane en Liz ga je naar stand 8.E038. Je hoeft geen Jane, Aura of Liz te heten om op deze fietsen te rijden. Wel heb je een dosis ervaring nodig en ben je op zoek naar een zeer goed presenterende dames racefiets uit het topsegment. Ook wielerploeg Rabo Liv is in hal 8 te vinden. Om precies te zijn op zaterdag 22 oktober op stand 8.C062. Je vindt ze onder andere op de stand van Giant.

Niet alleen maar racefietsen in hal 8, want op stand 8.C040 vind je de stoere Liv DE HAIL mountainbike. Gebouwd om tot leven te komen bij hoge snelheden en aan al jouw wensen te voldoen op steil, technisch terrein. Perfect voor jou als trail- of enduro rijder!

Super relaxed hal 9 in

Waan je je in hal 9 dan ga je de ontspanning tegemoet. Want op stand 9.C028 biedt de NTFU een dagje wellness voor fietsvrouwen.

En met een gratis voucher op zak, wandel je in deze hal ook meteen even langs het nieuwe Susy Cyclewear op stand 9.C045 om de esthetische collectie dames fietskleding te bewonderen, bestaande uit tops en bottoms die de vrouwelijke vormen volgen en een perfecte pasvorm kennen. Voor jou als fietsvrouw op de racefiets, mountainbike of spinningfiets!

LadiesTopatleten in hal 10

Voor de nieuwste dames collectie fietsschoenen van Sidi ben je in hal 10 op stand 10.B038 aan het juiste adres. Hier vind je onder meer de Genius 5-FIT met carbonversterkte zool voor comfort en stabiliteit. En wat dacht je van de bijpassende Sidi sokken! Anna van der Breggen en Ellis Ligtlee worden op zaterdag in het zonnetje gezet tijdens de KNWU bordenuitreiking in het Kwaremont Koerse Kaffee.

Als je daar dan toch bent blijf nog even zitten voor het grote wielerdebat - The Ladies edition. Dit is de plek waar prominenten uit de wielersport plaats nemen aan de wielerronde tafel om te discussiëren over verschillende fietsthema’s en op zaterdag zijn dat alleen maar vrouwen!

Ladies

Lekker zitten in hal 11

Geen lounge, wel de nieuwste broeken en zadels in hal 11 zodat je altijd comfortabel op je fiets zit. Hier vind je de nieuwe Bioracer Epic bibshort op stand 11.F008 voor betere ondersteuning van het lichaam. Het Asute Miss zadel op stand 11.E068 is de ideale mix tussen race en elegantie en biedt comfort dankzij het bi-density memory foam. En lekker zitten doe je ook met de Agu Iso dames bibshort met compressie Elastan. Vrouwelijke fit gegarandeerd! Te vinden op stand 11.C028.

Zelf fietsen in hal 12 

Strongher en Bike MOTION bundelen krachten om meer vrouwen op de fiets te krijgen en organiseren op 23 oktober om 14.00 uur een speciale fietsclinic voor dames die willen beginnen met fietsen of net zijn gestart. Materiaal is aanwezig net als professionele ambassadeurs en ex prof wielrensters die je alles leren over de fiets, het materiaal, de kleding en het trainen.
Route

Bekijk de route

Bekijk de andere inspiratieroutes

 

Inspiratieroutes

Ontdek welke route het beste aansluit bij jouw interessegebied en laat je inspireren! Zo zie je alles dat je écht niet wil missen.

Bekijk de routes
 

Bike MOTION Awards

Laat je horen! Jij bepaalt wie er dit jaar naar huis gaat met een Bike MOTION Award. Bekijk het overzicht van genomineerden en kies je favoriet.

Breng je stem uit