Personal Best Route

Personal BestTrainen, begeleiding, kennis, materiaal en voeding zijn de bouwstenen om een optimale fietsatleet te worden. Al deze informatie is beschikbaar op de beurs. De personal best route brengt je in recordtempo van stand naar stand, met een toptijd op de finishlijn als de ultieme doelstelling.

Personal Best

Deze route biedt de basis voor een bucketlist ride. Grote afstanden, lange beklimmingen en afzien weerspiegelen deze ervaringen. Over de Alpen, dwars door Europa, de grootste cols op. Op de beurs helpen we je deze droom voor te bereiden.

De Personal Best route neemt je mee naar hal 8 waar je oog meteen valt op de nieuwe Shimano DURA-ACE R9100 schakelgroep en wielen op stand 8.D038. Woorden als synchronized shifting, power meter, hydraulische remkracht, nieuwe wielprofielen en draadloze connectie omschrijven de nieuwe line-up van Shimano. De Personal Best route vervolgt zijn weg naar hal 11 waar je nog meer moois vindt voor jouw volgende fietsavontuur.

Personal BestHal 11 biedt alle bouwstenen voor jouw fietsavontuur

Of je nu traint voor jouw bucketlist ride door de bergen of voor de beste tijd in een triatlon, in hal 11 vind je alles wat je nodig hebt om jouw doel te halen. Kom naar het Bikefitting Lab op stand 11.F025 om te ontdekken of jij goed op de fiets zit. Een goede fietshouding zorgt voor meer fietsplezier. Je voorkomt klachten en blessures en het zorgt ervoor dat je meer uit jezelf kunt halen op de fiets. In het Bikefitting Lab staan verschillende ‘bikefitters’ die een gratis fietsmeting kunnen uitvoeren en die je laten zien hoe belangrijk je voeten zijn.

De Personal Best master classes in het theater zijn stuk voor stuk leerzaam. Zo leer je over de oorzaken en oplossingen van zadelpijn en geeft Wattbike presentaties over trainen op vermogen. Kijk voor het volledige tijdschema van de masterclasses op de borden naast het theater.

Bekijk het programma van het Bikefitting Lab en Theater


Je kunt ook bij Wattbike op stand 11.G024 langs gaan en leren over de traptechniek analyse of een peak powertest doen en zo ervaren hoe het is om een steile berg te beklimmen.

Sporten, en wielrennen in het bijzonder, wordt nog een stuk leuker als je merkt dat je progressie maakt. En precies daar komt Robic om de hoek kijken. Gevestigd naast het Velodrome en midden in het wielercircuit Sloten in Amsterdam, maar tijdens de beursdagen te vinden op stand 11.F028. Met behulp van trainingsbegeleiding, inspanningstesten, voedingsadviezen en zelfs een fysiotherapeut en een sportarts bieden zij begeleiding van a tot z.

Personal BestVerbeter je prestaties

Om je trapprestaties te optimaliseren heeft Rotor de 2in power dubbelzijdige vermogensmeter geïntroduceerd die het vermogen individueel in elk been nauwkeurig kan meten. Benieuwd naar de technologie?

Op de Rotor stand 11.E048 leggen ze het je graag uit. Wahoo fitness presenteert op stand 11.E024 de vernieuwde 2Moso Kickr. Daarmee krijgt indoor trainen een heel nieuwe dimensie. Het bestaande ‘wheel-off’ ontwerp blijft, de algoritmen om de weerstand van het vliegwiel beter te berekenen zijn aangepast. Hierdoor voelen de versnellingen en vertragingen op de trainer directer en realistischer dan ooit. Kom het zelf ervaren!

En als je dan toch al bezig bent met de optimalisatie van jouw fietsprestaties, vergeet dan niet om je longen te trainen. Beter ademen is beter presteren, dus kom een ademhaling analyse doen op stand 11.F004 bij trainjelongen.nl en krijg direct advies mee om nog beter te presteren.

Personal BestHet beste materiaal

Onlangs op de Eurobike en nu op Bike MOTION Benelux te bewonderen: de Absolute Black ovale tandwielen. Dankzij een stukje ‘clever engineering‘ is het nu mogelijk om een 30-tands ovale blad op een crank met 104 steek te monteren. Kom een kijkje nemen op stand 11.C028

En wist je dat KOGA voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro nieuw baanmateriaal ontwikkeld heeft voor de KNWU-selectie. Voor de duuronderdelen is een geheel nieuw frame ontwikkeld: de KOGA TeeTeeTrack. De KOGA Kimera frameset voor de sprinters is verbeterd door het gewicht te verlagen en de stijfheid te verhogen. Nieuwsgierig naar deze super snelle fiets? Te bewonderen op de Koga stand 11.C064.

Personal BestTrack je fietsroutes

Jouw fietsroutes stippel je niet zo maar uit. Daar kan de Garmin Edge Explore 820 en Edge 1000, te vinden op stand 11.E026, erg goed bij van pas komen. Met de lichtgewicht GPS-fietscomputers, met uitgebreide prestatiemetingen, fietsspecifieke navigatie en de nieuwe GroupTrack functie, kunnen fietsers eenvoudig verbonden blijven met familie en vrienden. 

Ook de Sigma Rox gps biedt uitkomst. Op stand 11.E048 vind je onder andere de ROX 7.0, een ‘plug & ride’ gps-apparaat waarmee je routes kunt laden, Strava Live Segmenten kun rijden en al jouw data kunt bijhouden.
Route

Bekijk de route

Bekijk de andere inspiratieroutes

 

Inspiratieroutes

Ontdek welke route het beste aansluit bij jouw interessegebied en laat je inspireren! Zo zie je alles dat je écht niet wil missen.

Bekijk de routes
 

Bike MOTION Awards

Laat je horen! Jij bepaalt wie er dit jaar naar huis gaat met een Bike MOTION Award. Bekijk het overzicht van genomineerden en kies je favoriet.

Breng je stem uit