Bike motion benelux gaat naar het voorjaar 

De eerstvolgende editie van Bike MOTION Benelux is van 2 t/m 4 maart 2018. Wij vinden het belangrijk om jou als trouwe bezoeker uit te leggen waarom deze keuze gemaakt is.

Van oktober naar het voorjaar
Sinds Bike MOTION bestaat vindt deze plaats in oktober, omdat dit voor fabrikanten en leveranciers het ideale moment was voor de lancering van nieuwe producten. Tegenwoordig weten we dat nieuwe fietsen en vele andere producten gelanceerd worden op het moment dat ze klaar zijn. Er wordt niet meer gewacht tot een beurs als Eurobike of Bike MOTION Benelux.

Zodra de voorjaarsklassiekers starten, begint het wielerbloed bij iedereen weer sneller te stromen en worden de fietsen klaargemaakt voor het nieuwe seizoen. In het vroege voorjaar begint het fietsen weer echt te leven. Op dat moment wil je natuurlijk die nieuwe fiets, hippe outfit en de laatste snufjes!

​Perfect moment
De exposanten zijn enthousiast en zien het voorjaar als het perfecte beursmoment. De eersten hebben zich nu al aangemeld. Zo kunnen we alvast verklappen dat Specialized aanwezig is op de eerstvolgende editie. Wij zijn ervan overtuigd dat het voorjaar hét ideale moment is voor Bike MOTION Benelux! Wij gaan hard aan de slag om er weer een spetterende beurs van te maken. Hallen vol sportief fietsplezier met fantastische merken, gave activiteiten en interessante presentaties en workshops.

Houd www.bikemotionbenelux.nl en onze Facebookpagina in de gaten voor nieuws rondom de beurs en alle andere fietsnieuwtjes.

We zien je graag in 2018!

Bekijk de foto's en video's van 2016

Bike MOTION 

Data en tijden
Bike MOTION Benelux vindt plaats van vrijdag 2 maart tot en met zondag 4 maart 2018.  

Openingstijden:

Vrijdag 2 maart   12.00 - 21.00 uur 
Zaterdag 3 maart   10.00 - 17.00 uur
Zondag 4 maart   10.00 - 17.00 uur

(Deze openingstijden zijn onder voorbehoud)

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang in de aanloop naar de beurs een aantal e-mails met het allerlaatste beursnieuws.

Meld je aan voor de nieuwsbrief
 

Facebook & Twitter

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, nieuwste producten en alles wat met Bike MOTION te maken heeft.

Volg Bike MOTION op Facebook
Volg Bike MOTION op Twitter