BIKE MOTION 2021

Bike MOTION keert volgend jaar terug op 22, 23 en 24 oktober 2021!

Zonder afleiding want E-bike Xperience blijft wel in het voorjaar, op vrijdag 7 en zaterdag 8 mei 2021 – gelijktijdig met de Fiets- en Wandelbeurs.

Natuurlijk staat de veiligheid van bezoekers en exposanten met stip op één. Omdat de ontwikkelingen rondom de verspreiding van het coronavirus onvoorspelbaar zijn, werken wij aan verschillende scenario’s om Bike MOTION veilig te kunnen organiseren.

Ook staan we in nauw contact met onze exposanten en partners voor aanscherping van het Bike MOTION concept. We zijn druk bezig om alle plannen uit te werken en komen na de zomer bij je terug met meer informatie.

DIT IS BIKE MOTION BENELUX

Nog nooit op de Bike MOTION BENELUX geweest? Of kun je stiekem gewoon niet wachten op de volgende editie? Wij ook niet! Wij hebben het allergrootste aanbod van bekende grote merken met de nieuwste sportieve fietsen. Natuurlijk zijn ook de speciale en exotische merken aanwezig. Bekijk, voel en test vooral jouw mogelijk toekomstige racefiets, (e)-mountainbike, crosser of gravelbike. Hoe uniek is dat? Bike MOTION laat jouw fietshart sneller kloppen voor het nieuwe seizoen.

Racefiets testen

Om een racefiets goed te testen heb je een aantal ingrediënten nodig: flinke stukken asfalt, scherpe bochten en wind. Tijdens Bike MOTION Benelux 2020 kun je diverse racefietsen testen.

Lees meer
MTB Parcours E-powered by Bosch

Op Bike MOTION is er een uitdagende MTB indoor testtrack, e-powered by Bosch. Hier ervaar je op het grootste indoor testtrack het verschil tussen MTB’s en e-MTB’s, tussen veringen en tussen schakelsystemen.

Lees meer
Ambachtsplein (Hal 10)

Het bouwen van een fiets is een ware ambacht en op Bike MOTION kun je dit van dichtbij bekijken. De vaklieden gaan op de werkplaats echt aan het werk en vertellen je persoonlijk over hun kunsten.

Lees meer

Nieuws

Terugblik Bike MOTION 2020

Bekijk hier de aftermovie van afgelopen jaar en laat je meenemen in al het leuks dat Bike MOTION te bieden heeft. Zien we jou de komende editie ook?

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE


    Ja, stuur me de nieuwsbrief

    Dit wil je niet missen! Zorg dat je direct de laatste sportieve nieuwtjes, fiets-inspiratie en de leukste winacties in je inbox ontvangt.

    Wil je weten hoe wij omgaan met jouw persoonlijke gegevens? Bekijk dan hier ons privacybeleid.