Activiteiten

3 dagen vol beleving!

Test het zelf

De beursvloer vol mooie merken, een origineel en interessant inhoudelijk programma en alle mogelijkheden om zelf dingen te proberen, want dat is toch het leukste. Test de nieuwste modellen en vermaak je met het uitdagende parcours midden op de beurs.
Kijk naar het diverse aanbod van de vorige editie als voorbeeld en verheug je vast op oktober 2021, want dan wordt het nóg mooier!
Elevate your ride, see you at BM21

Ambachtsplein

Het bouwen van een fiets is een ware ambacht en op Bike MOTION kun je dit van dichtbij bekijken. Naast dat deze mannen op de werkplaats echt aan het werk zijn, vertellen de vaklieden je ook persoonlijk over hun kunsten.

Lees meer
Trialshows en clinics by Patrick Smit

Als professioneel trial rijder en voormalig Nederlands kampioen verzorgt Patrick Smit al jaren spectaculaire mountainbike trial shows en mountainbike techniek clinics in binnen en buitenland!

Lees meer
Merken

Op Bike MOTION 2020 vind je alle grote leveranciers. De nieuwste fietsen van o.a. Merida, Apex, Sensa en Canyon. Onderdelen en accessoires van BBB, Garmin, SKS en Tacx. Kleding van Sidi, Assos en Bioracer. En een uitgebreid assortiment sportvoeding en heel veel meer.

Lees meer
Wattmeister Challenge

28 februari vindt de Wattmeister Kick Off plaats op Bike MOTION. De 20 vaste teams uit de Nederlandse Loterij Topcompetitie zullen allemaal 1 renner afvaardigden om 30 minuten af te zien met het lastige protocol.

Lees meer
Kidsparcours

Jong geleerd is oud gedaan! Op Bike MOTION 2020 is er speciaal voor de kleine fietsliefhebbers een kidsparcours. Is jouw kindje een echte waaghals? Dan kan je het kidsparcours (met speciale hindernissen) natuurlijk niet overslaan!

Lees meer
MTB Parcours E-powered by Bosch

Op Bike MOTION is er een uitdagende MTB indoor testtrack, e-powered by Bosch. Hier ervaar je op het grootste indoor testtrack het verschil tussen MTB’s en e-MTB’s, tussen veringen en tussen schakelsystemen.

Lees meer
BMX SHOWS

Spectaculaire stunts in de lucht, over obstakels en op de grond. Kom naar de BMX shows van het Act-BMX team kijken. Niets is te gek voor deze stuntmannen! En durf jij het aan om zelf te fietsen op het mobiele BMX parcours?

Lees meer
Toertochtenplein

Niets is leuker dan samen op de fiets stappen voor een mooie rit! Wil je graag meedoen aan een toertocht maar weet je niet waar te beginnen of kun je niet kiezen? Op het toertochtenplein verzamel je alle informatie over diverse toertochten in binnen- en buitenland.

Lees meer
BARBIER

It’s all about the looks – Wielrenners moeten gesoigneerd op de fiets. Laat je op de stand van Lola scheren en knippen door een echte Barbier zodat jij klaar bent voor het nieuwe wielrenseizoen!

Lees meer
Kom op de fiets

Mobiliseer al je fietsvrienden, maak van je beursbezoek meteen dé openingsrit van het jaar en kom op de fiets naar Bike MOTION Benelux! Ook dit jaar is er een bewaakte indoor fietsenstalling voor het fatsoenlijk en veilig stallen van je geliefde sportieve tweewieler.

Lees meer
Racefietsen testen

Tijdens Bike MOTION Benelux 2020 kun je diverse racefietsen testen en voelen hoe een frame reageert op jouw rijgedrag. Ook kun je mechanische en elektronische groepen uitproberen en zelf ervaren hoe het is om vingervlug te schakelen.

Lees meer
Exclusief (Hal 11)

Ben jij een echte fijnproever? Dan kun je je hart ophalen op het Exclusief Plein in Hal 11. Hier geniet je van de meest exclusieve merken en verwonder je over de high-end fietsen en unieke producten die hier gepresenteerd worden.

Lees meer
Bike MOTION WielerFlits Quiz

WielerFlits en Bike MOTION hebben dit jaar de handen ineen geslagen.
Speel in het Bike MOTION Café mee met de Bike MOTION WielerFlits quiz en test jouw wielerkennis!
Maak kans op de gesigneerde gele trui van Mike Teunissen en vele andere toffe prijzen!

Lees meer
Theaterprogramma

Het theater van Bike MOTION vind je in hal 11. Hier worden op alle beursdagen doorlopende interessante lezingen gegeven. Ontdek bijvoorbeeld meer over Fixed Gear Racing, leer hoe je kunt fietsen zonder ongemakken, doe kennis op over fietsen en voeding en nog heel veel meer.

Lees meer
Live koers kijken

Tijdens Bike MOTION kijk je live naar belangrijke wielerwedstrijden. Je hoeft tijdens je beursbezoek dus niks van het openingsweekend te missen. Geniet met een speciaal limited Bike MOTION KUITENBIJTER biertje van spannende koersen!

Lees meer

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE


  Ja, stuur me de nieuwsbrief

  Dit wil je niet missen! Zorg dat je direct de laatste sportieve nieuwtjes, fiets-inspiratie en de leukste winacties in je inbox ontvangt.

  Wil je weten hoe wij omgaan met jouw persoonlijke gegevens? Bekijk dan hier ons privacybeleid.

  Nieuws & acties

  Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Bike MOTION?
  Hou deze pagina in de gaten in aanloop naar de beurs voor updates en de leukste acties.

  Elevate your ride, see you at BM21