Activiteiten

3 dagen vol beleving!

KOERS KIJKEN powered by Eurosport

Tijdens Bike MOTION kijk je live naar belangrijke wielerwedstrijden. Je hoeft tijdens je beursbezoek dus niks van het openingsweekend te missen. Geniet met een speciaal limited Bike MOTION KUITENBIJTER biertje van spannende koersen! Ondertussen kun je ook deelnemen aan de verschillende korte wielerquizen van Wielerflits.nl en kans maken op mooie prijzen van merken die op de beurs te zien zijn.

Vrijdag 28 februari

10:30 – 14:00
CYCLING World Tour UAE TOUR Stage 6
15:00 – 22:15
WK Baanwielrennen

Zaterdag 29 februari

10:30 – 14:00
CYCLING World Tour UAE TOUR Stage 7
11:00 – 20:00
WK Baanwielrennen
14:00 – 17:00
CYCLING World Tour NIEUWSBLAD

Zondag 1 maart

15:15 – 17:00
CYCLING PRO SERIES KUURNE BRUSSEL KUURN
11:00 – 17:00
WK Baanwielrennen

Meer activiteiten

Bekijk, voel en test vooral jouw mogelijk toekomstige racefiets, (e)-mountainbike, crosser of gravelbike, bewonder high-end fietsen in hal 11 of leg het uitdagende (e-)Mountainbike parcours af.

Exclusief (Hal 11)

Ben jij een echte fijnproever? Dan kun je je hart ophalen op het Exclusief Plein in Hal 11. Hier geniet je van de meest exclusieve merken en verwonder je over de high-end fietsen en unieke producten die hier gepresenteerd worden.

Lees meer
MTB Parcours
E-powered by Bosch

Op Bike MOTION is er een uitdagende MTB indoor testtrack, e-powered by Bosch. Hier ervaar je op het grootste indoor testtrack het verschil tussen MTB’s en e-MTB’s, tussen veringen en tussen schakelsystemen.

Lees meer
Racefietsen testen

Om een racefiets goed te testen heb je een aantal ingrediënten nodig: flinke stukken asfalt, scherpe bochten en wind. Tijdens Bike MOTION Benelux 2020 kun je diverse racefietsen  testen om zelf te ervaren hoe het is om vingervlug te schakelen of hoe het is om vol in de ankers te gaan met schijfremmen.

Lees meer

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE

    Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de BikeMotion nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.
    Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.


    Ja, stuur me de nieuwsbrief

    Dit wil je niet missen! Zorg dat je direct de laatste sportieve nieuwtjes, fiets-inspiratie en de leukste winacties in je inbox ontvangt.

    Wil je weten hoe wij omgaan met jouw persoonlijke gegevens? Bekijk dan hier ons privacybeleid.