Vernieuwd concept

Elevate your ride!

Bike Motion is hét event waar fans van fietsen elkaar ontmoeten en inspiratie opdoen

Fietsen is het mooiste wat er is. Op de fiets ontdek je nieuwe wegen, kom je tot rust of ben je juist bezig om je eigen grenzen te verleggen. Van vrijdag 21 oktober tot en met zondag 23 oktober 2022 komt de fietswereld samen in de Jaarbeurshallen om de fietssport te vieren. En jij staat, als sportieve fietser, centraal in het vernieuwde thema: Elevate your ride!

Tijdens Bike Motion ontvang je tips van experts over onder andere training en voeding, ontmoet je helden uit de wielerwereld, ontdek je de tofste fietsbestemmingen en krijg je nieuwe materialen te zien. We werken aan een uitgebreid programma boordevol waardevolle insights in drie verschillende zones: Culture, Explore en Performance.

Per zone zijn er aansprekende hosts aanwezig om jou mee te nemen op avontuur. Voor Culture zijn dit Iris Slappendel (Iris.cc) en Orla Chennaoui (Eurosport), voor Explore zijn dit Laurens ten Dam en Stefan Bolt (Live Slow Ride Fast) en voor Performance zijn dit Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam (In Het Wiel).

Bike Motion is er voor zowel de beginnende fietser als zij die al langer in het zadel zitten. Laat je onderdompelen in de fietscultuur, kom erachter hoe je sneller en sterker wordt en bekijk de nieuwste innovaties en materialen.