Contact

Hoe kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen

Wanneer is Bike MOTION 2021?

Van vrijdag 29 oktober tot en met zondag 31 oktober 2021 kan je genieten van drie dagen vol fietsplezier.

Wat zijn de openingstijden?

De openingstijden voor oktober komen in de zomer op de website!

Waar kan ik tickets kopen?

De ticketverkoop opent deze zomer. Zodra de registratie open is zullen wij dat hier vermelden.

Ik heb betaald maar nog geen tickets ontvangen, wat nu?

Heb heel even geduld het kan zijn dat er wat vertraging is opgelopen. Heb je ook al je spambox/ongewenste gecontroleerd? Als je ticket hier niet in staat, neem dan contact op met onze Visitor Service via info@jaarbeurs.nl. Zij helpen je graag verder.

NOG NIET GEVONDEN WAT JE ZOCHT?

Mocht je nog niet gevonden hebben wat je wilt weten, kun je  natuurlijk met ons contact opnemen door het contactformulier in te vullen of door te bellen.

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 08.00 tot 18.00 uur.
In het weekend van de Bike MOTION Benelux (29 februari en 1 maart) zijn wij telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 12.30 uur.
Tijdens de eerste beursdag kun je ons bereiken van 8.00 tot 18.00 uur.

  Zo kom je er

  Kom je met de auto of ga je heel sportief fietsen?
  Voor bezoekers die met het openbaar vervoer komen hebben we een leuke NS combi-deal!

  Op de fiets

  Mobiliseer al je fietsvrienden, maak van je beursbezoek meteen dé openingsrit van het jaar en kom op de fiets naar Bike MOTION Benelux! Ook dit jaar is er een bewaakte indoor fietsenstalling voor het fatsoenlijk en veilig stallen van je geliefde sportieve tweewieler. Bovendien kun je je fiets tijdens je bezoek direct onderwerpen aan een check-up!

  Lees meer
  Met de auto

  Jaarbeurs Utrecht staat op de ring van Utrecht goed aangegeven. De borden leiden je naar de ruime parkeergelegenheid rondom Jaarbeurs.  De parkeerplaatsen (P1 tot en met P4) zijn 24/7 open. Bij het inrijden ontvang je een parkeerkaart. Hiermee kun je bij vertrek betalen bij de parkeerautomaten op het terrein.

  Lees meer
  OPENBAAR VERVOER

  De trein is een aantrekkelijke manier om naar Jaarbeurs Utrecht te komen. Bike MOTION ligt op minder dan 5 minuten loopafstand van het Centraal Station (kies uitgang Jaarbeurs). Via de NS Spoordeelwinkel koop je vanaf 1 december een combi-ticket. De ideale manier om voordelig met de trein Bike MOTION te bezoeken!

  NS Spoordeelwinkel

  ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE

   Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de BikeMotion nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.
   Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.


   Ja, stuur me de nieuwsbrief

   Dit wil je niet missen! Zorg dat je direct de laatste sportieve nieuwtjes, fiets-inspiratie en de leukste winacties in je inbox ontvangt.

   Wil je weten hoe wij omgaan met jouw persoonlijke gegevens? Bekijk dan hier ons privacybeleid.