Bike Motion

Elevate their ride!

Bike Motion is hét beursevent waar je als merk uit de sportieve fietswereld onderdeel van wil uitmaken. Met een waanzinnig concept en een strakke campagne richt deze editie in het najaar zich volledig op de sportieve fietser.

Een zeer sterk inhoudelijk programma, de mooiste merken, een prachtige beursuitstraling en een sterke campagne met gastvrije hosts uit de de fietswereld zorgen dat de 30.000 sportieve fietsers vol energie naar huis gaan na een dag Bike Motion!

Met de actieve belofte Elevate your ride staat Bike Motion voor méér dan alleen een ambitieuze beursvloer. De combinatie van merken, trends, innovaties, kennissessies, technieken, mooie gesprekken en goede aanbiedingen, zorgen dat bezoekers naar huis gaan met een nieuwe boost om hun eigen sportieve fietsambities naar een hoger niveau kunnen brengen.

Als leverancier aan de sportieve fietser vervul je daar een belangrijke rol in. Het Bike Motion-team kijkt graag hoe we jouw merk sterk kunnen presenteren op 21, 22 en 23 oktober 2022!

Are you ready to elevate their ride? 

BIKE MOTION IN CIJFERS

191030_icoon_mensen
30000

Fietsliefhebbers

191030_icoon_fiets
5500

Bezoekers maakten
een testrit

191030_icoon_portemonnee
3150

gem. aankoopbedrag
sportieve fiets

191030_icoon_winkelwagen
80%

oriënteert zich
op een nieuwe fiets

We denken graag met je mee

Word onderdeel van Bike Motion

Deelnemen aan Bike Motion? Dat is mogelijk voor elk budget en er zijn talloze presentatievormen mogelijk. Je kan met eigen stand komen, maar er zijn ook verschillende all-in oplossingen. We bieden verschillende deelnamepakketten en promotiemogelijkheden waarmee je nóg meer onder de aandacht komt bij de doelgroep.
Met welk doel wil jij er staan in oktober? Wij denken met je mee om dat te bereiken!

Terugblik

Bike MOTION is de plek waar je op één locatie een compleet nieuw assortiment vindt van alle belangrijkste leveranciers en waar je op de hoogte wordt gebracht van de nieuwste ontwikkelingen, fietstrends, innovatieve technieken en vaardigheden. Uiteraard is er voor bezoekers ook heel veel zelf uit te proberen. Benieuwd naar vorige editie? Bekijk hier de aftermovie.