Bike MOTION Benelux 2020

Ontmoet 3O.OOO fietsliefhebbers

Zodra de voorjaarsklassiekers starten, begint het bloed van gepassioneerde wielerliefhebbers, amateurrenners en sportieve fietsers sneller te stromen. Juist aan het begin van het seizoen willen zij zich voorbereiden. En dat kan uitstekend op Bike MOTION Benelux. Bike MOTION is de plek waar je op één locatie een compleet nieuw assortiment vindt van alle belangrijkste leveranciers en waar je op de hoogte wordt gebracht van de nieuwste ontwikkelingen, fietstrends, innovatieve technieken en vaardigheden. Uiteraard is er voor bezoekers ook heel veel zelf uit te proberen. Testmogelijkheden voor racefietsen en (e)-mountainbikes op de twee gevarieerde indoor parcours. Naast theaters met inhoudelijke sessies, clinics en het ontmoeten van (oud) wielerprofs. Bike MOTION Benelux is een absolute must als het gaat om passie voor fietsen

BIKE MOTION IN CIJFERS

191030_icoon_mensen
30000

Fietsliefhebbers

191030_icoon_fiets
5500

Bezoekers maakten
een testrit

191030_icoon_portemonnee
3150

gem. aankoopbedrag
sportieve fiets

191030_icoon_winkelwagen
80%

oriënteert zich
op een nieuwe fiets

DEELNEMEN?

Wij helpen je graag verder

Deelnemen aan Bike MOTION Benelux 2020? Dat is mogelijk voor elk budget en er zijn talloze presentatievormen mogelijk. Zelfstandig een stand bouwen kan, en er zijn ook verschillende all-in oplossingen en specifieke themapleinen zoals Ambacht en Exclusief. Daarnaast zijn er verschillende deelnamepakketten en promotiemogelijkheden waarmee je nóg meer onder de aandacht komt bij de doelgroep.

Terugblik

Bike MOTION is de plek waar je op één locatie een compleet nieuw assortiment vindt van alle belangrijkste leveranciers en waar je op de hoogte wordt gebracht van de nieuwste ontwikkelingen, fietstrends, innovatieve technieken en vaardigheden. Uiteraard is er voor bezoekers ook heel veel zelf uit te proberen. Benieuwd naar vorige editie? Bekijk hier de aftermovie.