Deelnamemogelijkheden

Bereik 30.000 fietsliefhebbers

Deelnamemogelijkheden

Bike Motion is hét fietsevent in de Benelux. Voor alle merken met de sportieve fietser als doelgroep is dit dé mogelijkheid om in contact te komen met meer dan 30.000 sportieve fietsers en wielerliefhebbers. In oktober 2021 is het evenement bovendien het eerste event sinds een lange tijd, dus ontmoeten staat centraal.

Bike Motion is voor 80% van de bezoekers hét oriëntatiemoment voor een nieuwe aankoop. 50% van de bezoekers geeft aan binnen nú en 6 maanden (!) een nieuwe fiets te kopen. Als deelnemer kun je hierop inspelen door deze bezoeker fan te maken van jouw merk.

Hoe kan dit beter dan door bezoekers jouw merk te laten testen? Wij hebben twee grote testarea’s, waar zowel racefietsen, crossfietsen, gravelbikes als (e)mountainbikes getest kunnen worden. De bezoeker waardeert deze tracks met een dikke acht! Tijdens Bike Motion stappen zo’n 5.500 bezoekers voor een testrit op de fiets. Dit is ook dé mogelijkheid om data te verzamelen. Met onze leadgeneratie koppelen we de testers aan jouw testfietsen. Zo kun je deze bezoekers gericht benaderen met een aanbod voor de geteste producten.

Liever op een andere wijze in contact komen met jouw doelgroep? Er is ruimte voor het geven van kennissessies in ons theater, er zijn sleutelworkshops voor betere kennis en gebruik van materiaal en we organiseren clinics om bezoekers (nog) enthousiaster te maken voor fietsen.

WAT DOEN WIJ

We starten de campagne van het nieuwe concept met een mooie Digital Bike Motion ’21 Kickoff. Een gratis toegankelijke online liveshow over het event om alle plannen uit te leggen en de hosts te ontmoeten. In aanloop naar Bike Motion ’21 voeren wij een actieve marketingcampagne met een groot bereik. We hebben 80.000 abonnees op onze nieuwsbrief. Dit zijn geïnteresseerden en (oud)bezoekers en van Bike Motion . Daarnaast besteden wij aandacht voor het mooie fietsevent via Ad-words in google, paid content op Facebook, Instagram & LinkedIn. De website  heeft 120.000 unieke bezoekers en zal in de aanloop naar het event alle informatie bevatten van het sterkte inhoudelijke programma. Ook zijn wij zichtbaar in diverse media, via de kanalen van onze hosts en bij toertochten.

Wij werken samen met verschillende mediapartners en stakeholders om het event en de deelnemers onder de aandacht te brengen en de juiste doelgroep aan te spreken. We zorgen dat onze exposanten een mooie toolkit ontvangen om gemakkelijk in te zetten op hun eigen kanalen om hun deelname aan Bike Motion ’21 te laten zien.

DEELNEMEN?

Wij helpen je graag verder

Deelnemen aan Bike Motion ’21? Dat is mogelijk voor elk budget en er zijn talloze presentatievormen mogelijk. Zelfstandig een stand bouwen kan, en er zijn ook verschillende all-in oplossingen en specifieke themapleinen. Daarnaast zijn er verschillende deelnamepakketten en promotiemogelijkheden waarmee je nóg meer onder de aandacht komt bij de doelgroep. Meer weten?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

BEN JIJ ER DIT JAAR BIJ?

STAPPENPLAN

Leuk dat je interesse hebt in Bike Motion ’21!
Hieronder kun je een stappenplan vinden voor het aanmelden als deelnemer.

STAP 1

Leuk dat je interesse hebt! Wij denken natuurlijk graag met je mee.

STAP 2

Onze accountmanagers nemen contact met je op en bespreekt de mogelijkheden. We doen ons best om voor jou dé plek te reserveren die bij je past.

STAP 3

Goed nieuws! We hebben een leuke plek gevonden op basis van jouw wensen. Je ontvangt een offerte.

Bike Motion
STAP 4

Tijd om het definitief te maken! Je stuurt de offerte getekend retour.

STAP 5

Hoera! Het is rond: je bent ingeschreven en ontvangt toegang tot het service portaal.

STAP 6

Voor Bike MOTION Benelux 2020 nemen we contact met je op om alles door te spreken.

STAP 7

Alles is duidelijk en geregeld: Het is tijd voor Bike MOTION Benelux 2020!

STAP 8

We maken graag persoonlijk kennis en komen even bij je langs tijdens de beurs. Je bent van harte welkom in het organisatiekantoor voor een persoonlijke kennismaking. De koffie staat klaar!

Bike Motion
STAP 9

Ben je er volgend jaar weer bij? Tijdens Bike MOTION is er een speciaal rebooktarief. We zien je graag terug!

voorbereiding

serviceportaal

Voor exposanten is er het Serviceportaal. Via dit portaal bestel je (technische) facilitaire zaken, catering, vul je de catalogusgegevens in en volg je jouw bezoekersmarketinginspanningen (en follow up na beurs).

Na registratie als deelnemer ontvang je van ons een telefoontje. Samen nemen wij het traject tot aan de beurs door en de aandachtspunten. In aansluiting op dit gesprek ontvang je een e-mail met de gegevens om het account te activeren in het Serviceportaal. Heb je deze e-mail niet of ben je de gegevens kwijt? Neem dan contact op met Customer Service.

Bel 030 295 29 99 of e-mail ons