Deelnamemogelijkheden

Bereik 30.000 fietsliefhebbers

Deelnamemogelijkheden

Bike MOTION is hét fietsevent in de Benelux dat de start van het fietsseizoen markeert. Voor alle merken met de sportieve fietser als doelgroep is dit dé mogelijkheid om in contact te komen met meer dan 30.000 sportieve fietsers en wielerliefhebbers.

Bike MOTION is voor 80% van de bezoekers hét oriëntatiemoment voor een nieuwe aankoop. 50% van de bezoekers geeft aan binnen nú en 6 maanden (!) een nieuwe fiets te kopen. Als deelnemer kun je hierop inspelen door deze bezoeker fan te maken van jouw merk.

Hoe kan dit beter dan door bezoekers jouw merk te laten testen? Wij hebben twee grote testarea’s, waar zowel racefietsen, crossfietsen, gravelbikes als (e)mountainbikes getest kunnen worden. De bezoeker waardeert deze tracks met een dikke acht! Tijdens Bike MOTION 2019 stapten ruim 5.500 bezoekers voor een testrit op de fiets. Dit is ook dé mogelijkheid om data te verzamelen. Met onze leadgeneratie koppelen we de testers aan jouw testfietsen. Zo kun je deze bezoekers gericht benaderen met een aanbod voor de geteste producten.

Liever op een andere wijze in contact komen met jouw doelgroep? Er is ruimte voor het geven van kennissessies in ons theater, er zijn sleutelworkshops voor betere kennis en gebruik van materiaal en we organiseren clinics om bezoekers (nog) enthousiaster te maken voor fietsen.

drie events onder één dak

Tijdens Bike MOTION staat de hele Jaarbeurs in het teken van fietsen. Ook E-bike Xperience, het grootste E-bike testevent van de Benelux en de Fiets&Wandelbeurs zijn tegelijkertijd. In totaal zijn er ruim 42.000 bezoekers voor deze drie events. Een unieke kans om ook een breder publiek aan te spreken.

WAT DOEN WIJ

In aanloop naar Bike MOTION voeren wij een actieve marketingcampagne met een groot bereik. We hebben 80.000 abonnees op onze nieuwsbrief. Dit zijn geïnteresseerden en (oud)bezoekers en  van Bike MOTION . Daarnaast besteden wij aandacht aan Bike MOTION via Ad-words in google, paid content op Facebook (met een bereik van 3,4 miljoen) en Instagram en hebben wij een website met 120.000 unieke bezoekers. Ook zijn wij zichtbaar in diverse media, bij toertochten en via outdoor reclame. In totaal heeft onze campagne een ‘owned’ bereik van 4.5 miljoen views.

Wij werken samen met verschillende mediapartners (bijv. Nieuwsfiets, Fiets, Bicycling, Fietssport Magazine, Wielerflits, Tweewieler) om het event en de deelnemers onder de aandacht te brengen. Daarnaast is er een samenwerking met de NTFU, KNWU en de NTB om de juiste doelgroep aan te spreken.

DEELNEMEN?

Wij helpen je graag verder

Deelnemen aan Bike MOTION Benelux 2020? Dat is mogelijk voor elk budget en er zijn talloze presentatievormen mogelijk. Zelfstandig een stand bouwen kan, en er zijn ook verschillende all-in oplossingen en specifieke themapleinen zoals Ambacht en Exclusief. Daarnaast zijn er verschillende deelnamepakketten en promotiemogelijkheden waarmee je nóg meer onder de aandacht komt bij de doelgroep. Meer weten?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

BEN JIJ ER DIT JAAR BIJ?

STAPPENPLAN

Leuk dat je interesse hebt in Bike MOTION Benelux!
Hieronder kun je een stappenplan vinden voor het aanmelden als deelnemer.

STAP 1

Leuk dat je interesse hebt! Wij denken natuurlijk graag met je mee.

STAP 2

Onze accountmanagers nemen contact met je op en bespreekt de mogelijkheden. We doen ons best om voor jou dé plek te reserveren die bij je past.

STAP 3

Goed nieuws! We hebben een leuke plek gevonden op basis van jouw wensen. Je ontvangt een offerte.

STAP 4

Tijd om het definitief te maken! Je stuurt de offerte getekend retour.

STAP 5

Hoera! Het is rond: je bent ingeschreven en ontvangt toegang tot het service portaal.

STAP 6

Voor Bike MOTION Benelux 2020 nemen we contact met je op om alles door te spreken.

STAP 7

Alles is duidelijk en geregeld: Het is tijd voor Bike MOTION Benelux 2020!

STAP 8

We maken graag persoonlijk kennis en komen even bij je langs tijdens de beurs. Je bent van harte welkom in het organisatiekantoor voor een persoonlijke kennismaking. De koffie staat klaar!

STAP 9

Ben je er volgend jaar weer bij? Tijdens Bike MOTION is er een speciaal rebooktarief. We zien je graag terug!

voorbereiding

serviceportaal

Voor exposanten is er het Serviceportaal. Via dit portaal bestel je (technische) facilitaire zaken, catering, vul je de catalogusgegevens in en volg je jouw bezoekersmarketinginspanningen (en follow up na beurs).

Na registratie als deelnemer ontvang je van ons een telefoontje. Samen nemen wij het traject tot aan de beurs door en de aandachtspunten. In aansluiting op dit gesprek ontvang je een e-mail met de gegevens om het account te activeren in het Serviceportaal. Heb je deze e-mail niet of ben je de gegevens kwijt? Neem dan contact op met Customer Service.

Bel 030 295 29 99 of e-mail ons