Met de auto

Bereikbaarheid en parkeren

Bereikbaarheid

Jaarbeurs beschikt over ruim 4.300 eigen parkeerplaatsen verdeeld over P1 tot en met P4 die 24/7 open zijn. Bij het inrijden ontvang je een parkeerkaart. Hiermee kun je bij vertrek betalen bij de parkeerautomaten op het terrein

P1, JAARBEURS UTRECHT

P2, JAARBEURS UTRECHT

P3, JAARBEURS UTRECHT

P4, JAARBEURS UTRECHT

Tarieven

Je kunt met de auto helemaal tot aan het complex rijden. Jaarbeurs Utrecht staat op de ring van Utrecht goed aangegeven. De borden leiden je naar de ruime parkeergelegenheid rondom Jaarbeurs. Parkeren op P1 of P3 kost €4,- per uur en €20,- per dag. Op P2 en P4 betaal je voor een dagkaart €16,- of €4,- per uur.

Let op: Utrecht werkt aan verbetering van de bereikbaarheid van de stad en het centrum. Dit gaat gepaard met werkzaamheden. Veel navigatiesystemen zijn niet up-to-date. Houd daarom vanaf de ring Utrecht de borden ‘Jaarbeurs’ aan.

Milieuzone

Sinds 1 januari 2015 is in Utrecht de milieuzone voor personen- en bestelauto’s van kracht voor diesels van voor 1 januari 2001. Kom je met een dergelijk voertuig binnen de mileuzone, dan riskeer je een boete. Op de website van gemeente Utrecht lees je alles over de mileuzone rondom Jaarbeurs. Kom je toch met een oudere dieselwagen naar Jaarbeurs, dan kun je parkeerterrein P2 gebruiken. Dit parkeerterrein valt buiten de mileuzone. P2 is alleen te bereiken via de Europalaan, Anne Frankplein en vervolgens Overste den Oudenlaan. Volg de borden P2. Indien P2 niet bereikbaar is, dan kun je het beste gebruikmaken van een P+R locatie, op slechts enkele minuten van het Jaarbeursterrein.

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE


    Ja, stuur me de nieuwsbrief

    Dit wil je niet missen! Zorg dat je direct de laatste sportieve nieuwtjes, fiets-inspiratie en de leukste winacties in je inbox ontvangt.

    Wil je weten hoe wij omgaan met jouw persoonlijke gegevens? Bekijk dan hier ons privacybeleid.