NIEUWS EN ACTIES

Blijf op de hoogte

Het laatste nieuws

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Bike MOTION Benelux?
Hier vind je de laatste weetjes, acties en updates over exposanten!

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE


Ja, stuur me de nieuwsbrief

Dit wil je niet missen! Zorg dat je direct de laatste sportieve nieuwtjes, fiets-inspiratie en de leukste winacties in je inbox ontvangt.

Wil je weten hoe wij omgaan met jouw persoonlijke gegevens? Bekijk dan hier ons privacybeleid.

Activiteiten

Tijdens Bike MOTION is er veel te beleven. Bekijk, voel en test jouw toekomstige racefiets, (e)-mountainbike, crosser of gravelbike. Bewonder high-end fietsen en accessoires in hal 11 of maak een testrit op het uitdagende (e-)Mountainbike parcours.

Ambachtsplein

Het bouwen van een fiets is een ware ambacht en op Bike MOTION kun je dit van dichtbij bekijken. Naast dat deze mannen op de werkplaats echt aan het werk zijn, vertellen de vaklieden je ook persoonlijk over hun kunsten.

Lees meer
MTB Parcours
E-powered by Bosch

Op Bike MOTION is er een uitdagende MTB indoor testtrack, e-powered by Bosch. Hier ervaar je op het grootste indoor testtrack het verschil tussen MTB’s en e-MTB’s, tussen veringen en tussen schakelsystemen.

Lees meer
Racefietsen testen

Om een racefiets goed te testen heb je een aantal ingrediënten nodig: flinke stukken asfalt, scherpe bochten en wind. Tijdens Bike MOTION Benelux 2020 kun je diverse racefietsen  testen om zelf te ervaren hoe het is om vingervlug te schakelen of hoe het is om vol in de ankers te gaan met schijfremmen.

Lees meer