NIEUWS EN ACTIES

Blijf op de hoogte

Start de voorpret!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Bike Motion en alvast beetje voorpret beleven?
Hou deze pagina en onze social media in de gaten in aanloop naar de beurs voor updates en de leukste acties.

Elevate your ride, see you at BM21

ALTIJD ALS EERSTE OP DE HOOGTE

  Door te klikken op inschrijven geef je toestemming aan Jaarbeurs B.V. om je naam en e-mailadres te verwerken voor het verzenden van de BikeMotion nieuwsbrief. Je kunt je toestemming te allen tijde intrekken via de afmeldfunctie in de nieuwsbrief.
  Wil je weten hoe Jaarbeurs B.V. omgaat met jouw persoonsgegevens? Klik dan hier voor ons privacy statement.


  Ja, stuur me de nieuwsbrief

  Dit wil je niet missen! Zorg dat je direct de laatste sportieve nieuwtjes, fiets-inspiratie en de leukste winacties in je inbox ontvangt.

  Wil je weten hoe wij omgaan met jouw persoonlijke gegevens? Bekijk dan hier ons privacybeleid.

  Activiteiten

  Tijdens Bike MOTION is er veel te beleven. Bekijk, voel en test jouw toekomstige racefiets, (e)-mountainbike, crosser of gravelbike. Bewonder high-end fietsen en accessoires in hal 11 of maak een testrit op het uitdagende (e-)Mountainbike parcours.

  Ambachtsplein

  Het bouwen van een fiets is een ware ambacht en op Bike MOTION kun je dit van dichtbij bekijken. Naast dat deze mannen op de werkplaats echt aan het werk zijn, vertellen de vaklieden je ook persoonlijk over hun kunsten.

  Lees meer
  MTB Parcours
  E-powered by Bosch

  Op Bike MOTION is er een uitdagende MTB indoor testtrack, e-powered by Bosch. Hier ervaar je op het grootste indoor testtrack het verschil tussen MTB’s en e-MTB’s, tussen veringen en tussen schakelsystemen.

  Lees meer
  Racefietsen testen

  Om een racefiets goed te testen heb je een aantal ingrediënten nodig: flinke stukken asfalt, scherpe bochten en wind. Tijdens Bike MOTION Benelux 2020 kun je diverse racefietsen  testen om zelf te ervaren hoe het is om vingervlug te schakelen of hoe het is om vol in de ankers te gaan met schijfremmen.

  Lees meer