Ontdek

De start van jouw fietsseizoen!

Bike Motion ’21

Waar kun je jouw fietsseizoen beter afsluiten dan op de grootste fietsbeurs van de Benelux? Bike Motion ’21 brengt van vrijdag 29 oktober tot en met zondag 31 oktober drie dagen fietsplezier & inspiratie.

Op de beursvloer vind je de mooiste merken, de nieuwste modellen, de tofste fietsgadgets en de leukste hosts uit de fietswereld. Bekijk, voel en test jouw toekomstige racefiets, (e)-mountainbike, crosser of gravelbike. Bike Motion ’21 geeft voor de beste fietsen, technieken, inspiratie, kennis & aanbiedingen.
Elevate your ride!

#BM21 #bikemotion #ziejedaar

De mooiste merken

BM21 staat voor je klaar met de mooiste merken uit de markt. Grote namen die niet alleen de nieuwste modellen en producten presenteren, maar ook hun kennis delen. De niche-merken die je weten te prikkelen en de nieuwkomers die je verrassen.

Zet BM21 vast in je agenda voor 29, 30 & 31 oktober en verheug je maar vast op een enerverend en actief beursbezoek in de sportieve wereld van fietsen!

Terug in de tijd

Aangezien we nog even moeten wachten tot oktober ’21 voor de vernieuwde editie van Bike Motion, kun je hier nog wel even nagenieten van de aftermovie van 2019. Enjoy!