Tarieven

MEEDOEN?

Tarieven

Bike MOTION Benelux biedt de mogelijkheid om in contact te komen met jouw directe doelgroep. Een uitgelezen kans om jouw bedrijf of product te presenteren. We denken graag met je mee hoe jij de aandacht pakt van de fietsliefhebbers in 2020.

Wil je als exposant deelnemen? Er zijn talrijke manieren om jezelf te presenteren! Zelf een stand bouwen, een all-in pakket en diverse losse mogelijkheden om jezelf extra in de spotlight te zetten

Standbouw & Standbouwpakketten

Je hebt als exposant de keuze om je stand zelf te (laten) bouwen of om gestandaardiseerde standbouw van Jaarbeurs te huren.

Wil je een eigen stand (laten) bouwen? Houd er rekening mee dat er bepaalde voorwaarden zijn en dat je tijdig een standbouwtekening dient te overleggen. Wil je de standbouw door Jaarbeurs laten verzorgen, dan zijn er uiteraard diverse mogelijkheden.

Lees meer
Plattegrond

Op de digitale beursplattegrond – alleen beschikbaar voor Internet Explorer – vind je de indeling van de beurshallen en welke standruimte reeds gereserveerd is en door welk bedrijf (paars) of welke in optie staat (roze). Op de groene vlakken kun je direct zelf een optie plaatsen door te dubbelklikken. Je ontvangt van ons een vrijblijvende offerte voor die gekozen locatie.

Lees meer
Promotiemiddelen

Combineer dan je standruimte met de inzet van promotiemiddelen voor, tijdens en na de beurs. Van banners op de website, Social Media berichten, Exposanten in de spotlight nieuwsberichten tot flyeren bij de ingang.

Rondom het Jaarbeurscomplex zijn diverse mogelijkheden om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen via onze partner Faircom.

Contact